2013-11-04 00:09:22
Φωτογραφία για Πρώτη νίκη ο ΟΦΗ, 2-0 τον Άρη
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική επικράτησαν 2-0 του Άρη, ο οποίος από το 2’ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Έλσνερ. Το 1-0 σημείωσε στο 53’ ο Κουτσιανικούλης, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Ίμπε στο 71’. 

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Μόλις στο 2’ ο Έλσνερ αποχώρησε από το παιχνίδι, καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, για το σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Παπάζογλου. Κάπου εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι, αφού ο Άρης με παίκτη λιγότερο δεν μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Στο 4' ο Μακρής, στο 33' ο Παπάζογλου, και οι Περογαμβράκης, Ζε Εντουάρντο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ωστόσο το γκολ ήρθε στο δεύτερο μέρος. 

Στο 53’ ο Κουτσιανικούλης έδωσε τη λύση και τα πράγματα για τον ΟΦΗ έγιναν πιο εύκολα. Στο 59' ο Ζε Εντουάρντο δεν καταφέρνει να πλασάρει από πολύ κοντά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο ΟΦΗ κέρδισε κόρνερ και ο Ζόρο με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Διούδη! 


Ο Ίμπε με καρφωτή κεφαλιά στο 71ο λεπτό μετά από κόρνερ του Λαμπρόπουλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έτσι ολοκληρώθηκε το ματς με το σκορ στο 2-0. 

ΟΦΗ – Άρης 2-0 (Nova 1)

Γκολ: 54' Κουτσιανικούλης, 71' αυτ. Ίμπε

-60' δοκάρι ο Ζόρο

Κίτρινες κάρτες: Κάλαϊτζιτς, Μιλιάζες - Πουλίδο, Διούδης

Κόκκινες κάρτες: 2' Έλσνερ

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπούρμπος, Μακρής, Φραγκουλάκης, Κάλαϊτζιτς (36' Κουτσιανικούλης), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (67' Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου (79' Μακουκούλα).

Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Έλσνερ, Ψυχογιός, Νταμαρλής (80' Παπαδόπουλος), Τάτος, Ίμπε, Σταυρόπουλος (15' Κύργιας), Τριανταφυλλάκος, Αγκάνθο (75' Μανιάς).

Ανδρέας Αθανασούλης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ