2013-11-04 08:11:06
Φωτογραφία για ΘΕΟΣ : ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ
Συνεχόμενες καλές εμφανίσεις από τους Παίδες του Ολυμπιακού και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Τάσο Θέο.

Ο τεχνικός των πιτσιρικάδων του Θρύλου σε δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη, στάθηκε περισσότερο στο γεγονός της καλής ψυχολογίας των παικτών του η οποία προερχόταν από τη νίκη με 5-0 της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.

Με τον προπονητή των μικρών του Ολυμπιακού να σχολιάζει σε δηλώσεις του: «Τα παιδιά είχαν πολύ καλή ψυχολογία από το προηγούμενο ματς με τον Παναθηναϊκό και μπήκαν αμέσως δυνατά στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Καταφέραμε να προηγηθούμε από νωρίς στο ματς και έτσι μπορέσαμε να πάρουμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην απειληθούμε καθόλου στον αγώνα».

Για την κατάσταση της ομάδας, ο κόουτς σχολίασε: «Βελτιωθήκαμε αρκετά τελευταία. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν δεχτήκαμε γκολ στην άμυνα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και θα γινόμαστε περισσότερο ομάδα. Με συνοχή και έχοντας πιο κοντά τις γραμμές μας και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα».


Γενικότερα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την απόδοση των ερυθρόλευκων, μιας και τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι μικροί βγάζουν καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα δείχνουν ότι έχουν ακόμη περισσότερα περιθώρια βελτίωσης.

Γεγονός που ικανοποιεί ιδιαίτερα και τον Θέο, αφού βλέπει τους μικρούς να βγάζουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις και να τον δικαιώνουν, αφού έχει δηλώσει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν στο ρόστερ τους τα καλύτερα ταλέντα απ’ όλη την Ελλάδα. Μάλιστα από τη στιγμή που η ομάδα έχει αρχίσει να... μοιράζει πεντάρες και εφτάρες, αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί τους πάντες στην ακαδημία τιυ συλλόγου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ