2013-11-04 09:21:08
Φωτογραφία για Περισσότερη ασφάλεια, άνεση και οδηγική απόλαυση χάρη στο BMW ConnectedDrive : πλήρως αυτόματο Parking Assistant και Driving Assistant Plus  που περιλαμβάνει Traffic Jam Assistant
Η γκάμα λειτουργιών BMW ConnectedDrive διευρύνει την απήχηση και ποικιλία της φέτος το φθινόπωρο με την εισαγωγή φρέσκων καινοτομιών που αυξάνουν περαιτέρω τα επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης. Το προαιρετικό σύστημα Driving Assistant Plus περιλαμβάνει τη λειτουργία Traffic Jam Assistant, ενώ η νέα γενιά BMW Parking Assistant επίσης κάνει το ντεμπούτο της – και στη λίστα προαιρετικών επιλογών.

Το Traffic Jam Assistant αυξάνει την άνεση σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Το σύστημα διατηρεί μία προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και επιβραδύνει το αυτοκίνητο μέχρι να σταματήσει. Επίσης ελέγχει ενεργά το σύστημα διεύθυνσης, βοηθώντας τον οδηγό να παραμείνει στη λωρίδα του (με την προϋπόθεση ότι κρατά το τιμόνι με το ένα χέρι τουλάχιστον). Η έκδοση του Driving Assistant Plus με τη νέα δευτερεύουσα λειτουργία θα διατίθεται για όλα τα μοντέλα της BMW Σειράς 5 από φέτος το Νοέμβριο και για την BMW X5 από το Δεκέμβριο.


Το πλήρως αυτόματο BMW Parking Assistant προσφέρει επίσης εκτενή λειτουργικότητα. Το σύστημα βοηθά τον οδηγό να αναγνωρίζει και να παρκάρει σε χώρους παράλληλους στο δρόμο.

Η νέα έκδοση του Parking Assistant όχι μόνον εκτελεί τους ελιγμούς διεύθυνσης που απαιτούνται για παρκάρισμα με όπισθεν αλλά ελέγχει και τα πεντάλ γκαζιού και φρένου και επιλέγει τη σωστή σχέση στο κιβώτιο – το μόνο που απαιτείται από τον οδηγό είναι να ενεργοποιήσει το σχετικό φλας και να κρατήσει πατημένο το μπουτόν Parking Assistant, και το όχημα θα οδηγηθεί τελείως αυτόνομα στον επιλεγμένο χώρο στάθμευσης. Το αυτόματο Parking Assistant θα διατίθεται για την BMW Σειρά 5 Sedan και BMW Σειρά 5 Touring από το Νοέμβριο και για τη νέα BMW X5 από το Δεκέμβριο του 2013.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποια καταδίκη;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποια καταδίκη;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ