2013-11-04 11:41:32
Φωτογραφία για Θεόδωρου Πάγκαλου το ανάγνωσμα... !!!
Η καθυστερημένη ομολογία του για τις υποκλοπές προκάλεσε παρέμβαση του εισαγγελέα και δημιούργησε πολιτικό «μπάχαλο» εντός και εκτός Ελλάδας.

Οπαδός της θεωρίας "η πρόκληση για την πρόκληση", κρίνει τους πάντες και τα πάντα εκτός από τον εαυτό του και τελευταία «χτυπάει» από τη θέση του... σχολιαστή βομβαρδίζοντάς μας με τις... σοφίες.

Φανφαρόνος, καυχησιάρης, ευφυής ή εξυπνάκιας, εύγλωττος, με χιούμορ, κυνικός, σκωπτικός πάντα με τους άλλους, εμπαθής, πολιτικά παμφάγος, οπαδός του δόγματος «για όλα φταίνε οι άλλοι», εγωπαθής, αμετροεπής, νεόπτωχος αφού είχε δηλώσει: «Δεν έχω να πληρώσω για το τέλος ακινήτων, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει».

Θεόδωρος Πάγκαλος του Γεωργίου, γεννημένος πριν από 75 χρόνια στην Ελευσίνα, εγγονός του στρατηγού και δικτάτορα Θεόδωρου Πάγκαλου που στην εποχή του «ήταν μακριές οι φούστες», απόφοιτος της Νομικής, με μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά στη Σορβόνη, κατ΄ επάγγελμα πολιτικός και πάντα υπουργός (με μικρά διαλείμματα), μέχρι την αποχώρησή του από τον πολιτικό στίβο παραμονές εκλογών του 2012.


Μέλος της προδικτατορικής ΕΔΑ, στο Παρίσι μέλος του ΚΚΕ, δεν παραβρέθηκε αν και ήταν προσκεκλημένος ως «παρατηρητής» στη 12η ολομέλεια του ΚΚΕ που οδήγησε στη διάσπαση, οι "κακές γλώσσες" λένε ότι από τότε "φύλαγε τις κακοτοπιές", αποτυχών στις εκλογές του 1977 για δήμαρχος Ελευσίνας επικεφαλής οικολογικού συνδυασμού (ήρθε τρίτος), και μετά βρήκε απάγκιο στην πολιτική αγκάλη του ΠΑΣΟΚ...
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ