2013-11-04 15:27:04
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 5ης ΑΓ. ΤΗΣ Volley League Η NOVA
Τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 5ης αγωνιστικής της Volley League ανακοίνωσε η Nova.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φουλ ντέρμπι για την Volley League στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova τo Σάββατο 9 Νοεμβρίου και την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Παμβοχαϊκός – Φοίνικας Σύρου αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 19:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να υπόσχονται συναρπαστικές μονομαχίες στο φιλέ. Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 17:00 έρχεται η σειρά του αγώνα Παμβοχαϊκός – Φοίνικας Σύρου με τους γηπεδούχους να θέλουν την νίκη προκειμένου να επιστρέψουν στις επιτυχίες και τους φιλοξενούμενους να συνεχίσουν την καλή τους πορεία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:


• Σάββατο 9/11 19:00: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Novasports 3, σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

• Δευτέρα 11/11 17:00: Παμβοχαϊκός – Φοίνικας Σύρου, Novasports 3 και Web TV του Novasports.gr σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου.

Επίσης οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md5 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 5ης αγωνιστικής της Volley League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ