2013-11-04 15:36:12
Φωτογραφία για Στο νοσοκομείο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας...!!!
Αισθάνθηκε ζάλη και λιποθυμική τάση και διακομίσθηκε αρχικά στο ΚΥ Αριδαίας και μετά στο νοσοκομείο της Έδεσσας. Τι λένε οι γιατροί.

 

Του Τάσου Τασιούλα

Στο νοσοκομείο της Έδεσσας, αυτή τη φορά όχι για επιθεώρηση, αλλά για λόγους υγείας διακομίσθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σήμερα το πρωί, μετά τη θεία λειτουργία στην Αριδαία για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης.

Ο κ. Τζιτζικώστας είναι –ευτυχώς- καλά στην υγεία του, καθώς διαπιστώθηκε ότι η ζάλη που αισθάνθηκε στην εκκλησία ήταν αποτέλεσμα πεσμένης πίεσης και κούρασης.

Ο περιφερειάρχης είχε προγραμματίσει σήμερα να παραστεί στις εκδηλώσεις που γίνονται στην Αριδαία για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης και ακολούθως να πραγματοποιήσει σε όλη την επαρχία περιοδεία.

Ωστόσο, στη διάρκεια της θείας λειτουργίας αισθάνθηκε ζάλη και τάση λιποθυμίας. Αμέσως βγήκε έξω από τον ιερό ναό και διακομίσθηκε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.


Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πολύ χαμηλή πίεση και αποφάσισαν να τον στείλουν για αναλυτικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο της Έδεσσας. Εκεί ο κ. Τζιτζικώστας έκανε όλες τις προληπτικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χαμηλή πίεση, η οποία πιθανότατα προήλθε από εξάντληση και υπερκόπωση. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ο κ. Τζιτζικώστας πήρε εξιτήριο.

Εξάλλου, από την Παρασκευή ο περιφερειάρχης είχε όντως εξαντλητικό πρόγραμμα, αφού πρώτα πήγε στην Αρναία για να παραστεί στις εκδηλώσεις της 101 επετείου απελευθέρωσης της Βόρειας Χαλκιδικής και αργότερα παρέστη στο 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο είχε ολοήμερο τρέξιμο σε εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη και χτες γύρισε δυο νομούς, τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες.

Λογικό ήταν σήμερα το πρόγραμμά του να μεταβεί στο νομό Πέλλας να επιβαρύνει τον οργανισμό του.

Ο κ. Τζιτζικώστας αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα, αφού βγουν τα οριστικά αποτελέσματα των εξετάσεών του και του δοθεί η όποια αγωγή, εάν κριθεί αναγκαίο.
voria.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ