2013-11-04 18:20:24
Φωτογραφία για «Επιτυχημένη Επιβίωση στον Ελληνικό Στρατό»
Κυρίες, Κύριοι συνάδελφοι

 

            Σε συνέχεια πρότερης ενημέρωσής σας περί της κυκλοφορίας του βιβλίου μου «Επιτυχημένη Επιβίωση στον Ελληνικό Στρατό», Εκδόσεις Οσελότος, Αθήνα 2012, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα παρακάτω:

 

            -Για την περίοδο Νοε 2013 έως 6 Ιαν 2014 και για όλα τα μέλη των Ενώσεων Στρατιωτικών, Ενώσεων Αποστράτων, Οργανώσεων, Συνδέσμων κ.ά., το βιβλίο θα διατίθεται στην τιμή των 10 €.

 

            -Είναι η δυνατότερη πιθανή προσφορά για τα στελέχη και τους συναδέλφους, σε ένδειξη αλληλεγγύης στους καιρούς που διανύουμε. 

-Το βιβλίο διατίθεται από τις Εκδόσεις Οσελότος στην τιμή των 15 € αλλά η ειδική τιμή των 10 € ισχύει μόνο στη διάθεση του βιβλίου από εμένα. Αν υπάρξει αποστολή με αντικαταβολή... υπάρχει επιβάρυνση των ταχυδρομικών εξόδων, δηλαδή σύνολο περί τα 14-15 €.

Θα ήμουν ευγνώμων αν ενημερώνατε όλο τους συναδέλφους-μέλη για την προσφορά αυτή, η οποία κρίνεται μηδαμινή σε σύγκριση με το «βάρος και ειδική τιμή» του περιεχομένου του βιβλίου!

 

            Εύχομαι κάθε επιτυχία στην αποστολή σας, υγεία σε όλους και ο Θεός να δίνει τη Σοφία του ώστε να σας καθοδηγεί σε κάθε σας βήμα.

 

            Δε μπορεί να υπάρξει πετυχημένο μέλλον αν δε «μελετήσουμε» το παρελθόν, «ζήσουμε» στο παρόν και «προγραμματίσουμε» το μέλλον. Με όποιο τρόπο αντιλαμβάνεται κάποιος τη ζωή, με τον ίδιο τρόπο τον αντιλαμβάνεται κι αυτή!

Με εκτίμηση

 

                                                                                     Γιώργος Αθανασίου

                                                                                     Λγός ε.α.

                                                                                  (Τάξη ΣΜΥ ’88)

                                                                                           [email protected]

                                                                                          2382501498, 6936400738

 
 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ