2013-11-05 00:27:41
Φωτογραφία για ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ... ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΙΤΣΕΛ ΣΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΡΕΜΠΕ - ΙΣΑ
Ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Κώστα Μήτρογλου είχε ο Μίτσελ στην προπόνηση της Δευτέρας την οποία είδαν Ισά και Καρεμπέ. Αρκετές οι συζητήσεις των παικτών στο Ρέντη Ο Ισπανός τεχνικός έπιασε προσωπικά τον Μήτρογλου, επισημαίνοντάς του τι θέλει από αυτόν στην προπόνηση αλλά και το πως πρέπει να κινείται στο γήπεδο. Ο διεθνής φορ άκουσε με μεγάλη προσοχή τον Μίτσελ και συνέχισε να μετέχει στο προπονητικό πρόγραμμα.

Ο Μίτσελ ήταν πάντως αρκετά ήρεμος και ήθελε να μεταδώσει στους παίκτες του από την μια σιγουριά για τις δυνατότητές τους και από την άλλη πλήρη εγρήγορση, σοβαρότητα και συγκέντρωση. Στο πλαίσιο της προπόνησης υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των παικτών για τον αγώνα της Τρίτης.

Ο Βάις είχε... πηγαδάκι με τους Μανωλά και Μετζανί, ο Παπάζογλου τα είπε με τον Μήτρογλου, ο Σάμαρης με τον Φουστέρ ενώ ο Μασάντο είχε τετ α τετ με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ και τους Μανιάτη και Τόρες. Γενικά οι ερυθρόλευκοι πιστεύουν στη νίκη επιζητώντας να ικανοποιήσουν τα μέγιστα τον κόσμο τους.


Ο Σλοβάκος επίσης τα είπε με τον Χολέμπας για τα επικείμενα μπαράζ της Ελλάδας με την Ρουμανία. Ακόμα οι Σιόβας, Μήτρογλου, Εντινγκά, Γιαταμπαρέ και Μπονγκ είχαν μία συζήτηση πριν της ασκήσεις. Την προπόνηση που έγινε στο δεύτερο γήπεδο των προπονητικών εγκαταστάσεων του Ρέντη, επειδή στο πρώτο πραγματοποιούνται εργασίες για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου παρακολούθησαν Ισά και Καρεμπέ.

Στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια του Ολυμπιακού επικρατεί αισιοδοξία για το παιχνίδι. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Σάββας Θεοδωρίδης πέραν της ικανοποίησής του για τη νίκη στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού εμφανιζόταν βέβαιος για την επικράτηση των ερυθρόλευκων στον αγώνα με την Μπενφίκα στο Καραϊσκάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ