2013-11-05 00:46:17
Φωτογραφία για Πανηλειακός: Το νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας Νέων (Κ19)
Την πρώτη της νίκη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα των Νέων του Πανηλειακού (Κ-19), αφού... επικράτησε με 1-0 στην πρεμιέρα πρωταθλήματος στα Μέγαρα το Σάββατο με την ομάδα Βύζαντα Μεγάρων, όπως ήδη αναφέραμε από προηγούμενο σχετικό θέμα.

Η αποστολή ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί για τα Μέγαρα, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Λάκη Αθανασόπουλου. Καθώς επίσης κι ενός ακόμα παλαίμαχου παίκτη του Πανηλειακού (που μετέχει στο τεχνικό τιμ της ομάδας), του Τάκη Μαντά. Ενώ συνοδός της αποστολής ήταν ο Νίκος Σαραμαντάς(γνωστός φίλος του συλλόγου, που βοηθάει εξωδιοικητικά, και πατέρας του παίκτη του Πανηλειακού, Γιώργου Σαραμαντά).

Το σκορ διαμορφώθηκε από γκολ που πέτυχε στο πρώτο μέρος (31') ο Βασίλης Παπαδημητρίου (με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ που πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, μετά από πολύ καλή κάθετη πάσα του Μπουτσικάκη).

Η ομάδα είχε αρκετά καλή απόδοση (ειδικά για πρώτο ματς), ενώ είχε κι άλλες ευκαρίες για γκολ στο ματς.


Πανηλειακός: Δημήτρης Κουρουμπέτσης, Παναγιώτης Γεωργίου, Μάικ Οικονομάκος, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Βασίλης Μουσχούλιας, Γιάννης Ντάβαρης, Γιώργος Μπακόπουλος, Βασίλης Παπαδημητρίου (80' Διονύσης Κακολύρης), Θανάσης Μπακατσέλος, Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος (70' Klejdi Filaj), Χρήστος Μπουτσικάκης (75' Λευτέρης Κωνσταντόπουλος).

Στην αποστολή μετείχαν και οι παίκτες της Κ-19: Allajbeu Anhelo, Βαβάτσικος Παναγιώτης, Δασκαλόπουλος Βασίλειος, Σπύρου Σπυρίδων.

Ενώ ένα ακόμα από τα στελέχη, ως τώρα, της ομάδας, ο Μάριος Δημητρακόπουλος, δεν ήταν διαθέσιμος, αφού τελικά επελέγη στην πρώτη ομάδα, για τον αγώνα με το Φωκικό (όπου κι έκανε ντεμπούτο, με πολύ καλή μάλιστα εμφάνιση, όπως αναφέρουμε και στο σχετικό ρεπορτάζ).

* Επόμενος αγώνας της Κ-19 θα είναι στον Πύργο με την ομάδα της Γλυφάδας (το προσεχές Σάββατοσύμφωνα με την ως τώρα προφορική ενημέρωση, αναμένεται και το επίσημο πρόγραμμα από τη διοργανώτρια για την ώρα έναρξης). Ενώ για γήπεδο διεξαγωγής προορίζεται το Ενωσιακό γήπεδο Σπιάτζας.

* Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Νέων (Νότιος Όμιλος)

Βύζας - Πανηλειακός 0-1

Ηρακλής Ψαχνών - Χανιά 1-3

Επισκοπή - Φωστήρας 0-2

Φωκικός - Καλλιθέα 1-2

Αχαρναικός - Παναιγιάλειος 3-1

Παναχαική - Αστέρας Μαγούλας 1-2

Ολυμπιακός Βόλου - Γλυφάδα 1-1

iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ