2013-11-05 10:35:12
Φωτογραφία για «ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ»
Τι και αν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού νίκησαν με 4-0 τον Λεβαδειακό στο Ρέντη, ο προπονητής της ομάδας, Ρόμπερτ Κίπλιν, δεν έμεινε και τόσο ικανοποιημένος από την απόδοση των πιτσιρικάδων.

Ο τεχνικός των πιτσιρικάδων του Θρύλου τόνισε σχετικά με τον αγώνα: «Ήταν το χειρότερό μας ματς μέχρι τώρα γιατί είχαμε βάλει στην ενδεκάδα ορισμένους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο μέχρι τώρα και δεν είχαμε καλή χημεία. Αυτό δεν ήταν καλό γιατί δεν ήμασταν τόσο απειλητικοί όσο έπρεπε. Ξέρετε όταν μπαίνουν στην ενδεκάδα κάποια παιδιά που δεν παίζουν τόσο, προσπαθούν να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο και στην προσπάθειά τους αυτή να δείξουν σε εμένα κάποια πράγματα υποκύπτουν πιο εύκολα στο λάθος και δεν παίζουν όπως πρέπει. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό ιδιαίτερα σε αυτές τις ηλικίες. Η άμυνά μας δεν ήταν τόσο καλή γιατί επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει ορισμένες ευκαιρίες για να σκοράρει».


Παράλληλα, τόνισε ότι θέλει να δημιουργήσει παίκτες οι οποίοι θα αγωνίζονται σε οποιεσδήποτε συνθήκες, όπως αυτές της Λεωφόρου: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για την συνέχεια, γιατί σε κάθε αγώνα θα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε ένα καλό σύνολο. Δεν είναι μόνο πέντε ματς το πρωτάθλημα, σε όλους τους αγώνες θα πρέπει να είμαστε καλοί και σοβαροί. Θέλουμε να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο και να δημιουργήσουμε παίκτες οι οποίοι θα είναι σκληροί και θα μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις συνθήκες των αγώνων. Όπως για παράδειγμα σε ένα γήπεδο όπου έπαιξε η πρώτη ομάδα με τον ΠΑΟ. Θέλουμε τέτοιους παίκτες με πάθος».

Για το γεγονός ότι η ομάδα και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη: «Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πάλι καλά. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο ματς και μπήκε και ο Χαντζάρας ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης και έκανε τη διαφορά στον αγώνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ