2013-11-05 14:49:04
Φωτογραφία για ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑ... ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ Ο ΖΕΣΟΥΣ
O Zεσούς ανησυχεί για τον... Μήτρογλου, αλλά ελπίζει στο ταλέντο και την ποιότητα του Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος μπήκε σε φουλ ρυθμούς, σκόραρε κόντρα στην Ακαδέμικα και παίρνει θέση βασικού κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Ζεσούς είδε το ντέρμπι και το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στον Κώστα Μήτρογλου, με την εμφάνισή του να τον… ανησυχεί περισσότερο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανησυχεί αρκετά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού και στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του έριξε το βάρος στην… αντιμετώπισή του.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά χαμόγελα στη Μπενφίκα για την επιστροφή του Μάρκοβιτς στο βασικό σχήμα. Το καλοκαίρι δαπανήθηκαν 10 εκατ. ευρώ για να πάει ο νεαρός φορ στην Πορτογαλία, όμως οι τραυματισμοί τον άφησαν εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες. Ο Μάρκοβιτς που έχασε το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λισαβόνα, επέστρεψε την Παρασκευή και μάλιστα με γκολάρα κόντρα στην Ακαδέμικα! Ο Σέρβος έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση και σε τετ α τετ με τον Ζεσούς του ζήτησε να παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού με τον Καρντόσο θα είναι οι παίκτες που θα σηκώσουν το επιθετικό βάρος των «Αετών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ