2013-11-05 15:00:09
Φωτογραφία για Ο Casey Stoner «Πέρα από τα Όρια»
H αυτοβιογραφία του παγκόσμιου πρωταθλητή

Πολλές οι ερμηνείες του εγγλέζικου τίτλου «Pushing the Limits», στα ελληνικά: «Πέρα από τα Όρια», «Περιφρονώντας/παραμερίζοντας/αψηφώντας τα Όρια». Επιλέξτε όποιον σας αρέσει, το μήνυμα που μεταφέρει είναι απόλυτα κατανοητό.

Το βιβλίο πίσω από τον τίτλο, η αυτοβιογραφία του διπλού παγκόσμιου πρωταθλητή, Casey Stoner, παρουσιάστηκε σε επίσημη εκδήλωση στη Μελβούρνη, μετά το Grand Prix στο Phillip Island.

Ο Stoner δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα αγαπητός από τα media και ούτε ο ίδιος έτρεφε μεγάλη εκτίμηση για τους περισσότερους δημοσιογράφους των MotoGP. Τους θεωρούσε κι αυτούς μέρος του «τσίρκου» των GP, τα οποία πίστευε και πιστεύει ότι έχουν χάσει τον στόχο τους.

Πιστεύει ότι στόχος των αγώνων πρέπει να είναι οι αγώνες αυτοί καθ αυτοί, ενώ θεωρεί ότι πλέον τα GP έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στο μάρκετινγκ και τo lifestyle.


Πέρυσι ο Stoner εξέπληξε τους πάντες, ανακοινώνοντας στα 27 του χρόνια την αποχώρησή του από το «τσίρκο». Ο ιδιόρρυθμος Αυστραλός κάθισε στη συνέχεια με το βρετανό δημοσιογράφο του BBC Matthew Roberts και μαζί έγραψαν την αυτοβιογραφία του.

Το «Pushing the Limits» περιγράφει για πρώτη φορά τη σταδιοδρομία του Stoner με δικά του λόγια. Τις καλές και κακές στιγμές, το πώς αναγνωρίστηκε το ταλέντο του στις ερημιές της κεντρικής Αυστραλίας, πώς η οικογένεια για να το στηρίξει μετακόμισε στην Ευρώπη όταν έγινε 14 ετών και πώς πάλεψε μέχρι να φτάσει στους 2 παγκόσμιους τίτλους.

Το βιβλίο βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία από τις 22 Οκτωβρίου, ενώ είναι βέβαιο ότι σύντομα θα προσφερθεί και μέσω ίντερνετ.
πηγή
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ