2013-11-05 20:09:08
Φωτογραφία για Σκέψεις και απόψεις τηλεθεάτριας...
Στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή "enikos" ακούσαμε τα ίδια που ακούμε και βλέπουμε εδώ και κάμποσο καιρό μετά τις δολοφονίες των Ελλήνων παλικαριών. Σκύλεψε και ασέλγησε ο... κάθε εκπρόσωπος κόμματος, επάνω στους νεκρούς για τις ψήφους της ΧΑ.΄Εφτασε δε, σε σημείο η εκκρόσωπος του ΠΑΣΟΚ να πει ότι ο κόσμος που ψήφισε ΧΑ δεν θα το έκανε, εάν διάβαζανε τα ΝΕΑ ή το ΒΗΜΑ. Απαντώ λοιπόν, ότι στις Δημοκρατίες ο κάθε πολίτης έχει την ελευθερία να ψηφίζει και να διαβάζει ό,τι κρίνει σωστό. Πιστεύω ότι ούτε παρασυρόμενοι,αλλά ούτε και αδαείς είναι. Γνωρίζουνε πολύ καλά τί συμβαίνει γύρω τους! Αλήθεια, θα ρωτούσα την εκπρόσωπο του εν λόγω κόμματος, ποιά είναι η επιστημονική της κατάρτιση και που έχει εργαστεί.

Επίσης, έχω να παρατηρήσω ότι είναι αντιδεοντολογικό να υβρίζεις και να εξευτελίζεις πρόσωπο ή πρόσωπα που δεν είναι παρόντα για να απαντήσουνε. Οι οικοδεσπότες- δημοσιογράφοι θα πρέπει να αφαιρούνε το λόγο, εάν δεν υπάρχει ευγένεια από τους προσκεκλημμένους...

Κλείνοντας,ήθελα να επισημάνω ότι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είτε μπλε, είτε πράσινος,είτε κόκκινος, έχει τα ίδια αποτελέσματα, η Ιστορία μάς το έχει αποδείξει και η Ελληνική παιδεία μας απέχει μακράν αυτού.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ