2013-11-05 20:29:30
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη βελγική Νόλικο στο Τσάμπιονς Λιγκ στο βόλεϊ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη στο γήπεδο του Ρέντη την βελγική Νόλικο Μαασέικ (18.00, ΟΤΕ TV) στον τρίτο αγώνα για τον Β' όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Πειραιά καλείται να ξεπεράσει την ήττα από την ρωσική Μπελογκόριε τη 2η αγωνιστική με 3-0 και κυρίως το σοκ της ήττας από την Κηφισιά για το πρωτάθλημα. Οι Ερυθρόλευκοι  αναζητούν τη νίκη που θα αντιστρέψει την ψυχολογία τους και θα τους κρατήσει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στους δύο πρώτους αγώνες στον Β΄όμιλο ο Ολυμπιακός έχει νικήσει στην Τσεχία την Οστράβα 3-1 και έχει χάσει από την Μπελογκόριε στην έδρα του 3-0 σετ.

O προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε:

«Ξέραμε από την αρχή πως για να περάσουμε στην επόμενη φάση θα έπρεπε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Νόλικο. Είναι μια καλή ομάδα που έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Οστράβα
. Εμείς διαθέτουμε εμπειρία και ταλέντο και θέλουμε να παίξουμε δυνατά και να πάρουμε τη νίκη. Αυτό το παιχνίδι είναι κομβικό και πρέπει να νικήσουμε. Από την αρχή έχουμε πει πως βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Έτσι και αυτό. Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας και πάμε για τη νίκη η οποία θα μας βάλει με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου σε θέση οδηγού όσο αφορά την κατάληψη της δεύτερης θέσης»

*** Μετά τον Ολυμπιακό, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον ΠΑΟΚ ήρθε η σειρά του Φοίνικα Σύρου να μπει στη μάχη των Κυπέλλων Ευρώπης, δίνοντας την Τετάρτη τον πρώτο του αγώνα για το Τσάλεντζ Καπ στο μακρινό Μογκίλεφ της Λευκορωσίας, με αντίπαλο τη Σαχτιάρ Σολιγκόρσκ (17.00).  Η πόλη που θα διεξαχθεί ο αγώνας βρίσκεται κοντά στα ανατολικά της Λευκορωσίας στα σύνορα με την Ρωσία και αυτός είναι και ο λόγος που η Σολιγκόρσκ από τη σεζόν 2013-14 αγωνίζεται στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα στους δύο πρώτους αγώνες η Σολιγκόρσκ ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ουράλ Ούφα 3-2 σετ και την Λοκομοτίβ Μπελογκόριε 3-1 σετ.

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, έχει  όλους τους παίκτες στη διάθεση του και το μοναδικό του πρόβλημα είναι η κούραση από το ταξίδι.
Τα Νέα
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ