2013-11-05 20:49:22
Φωτογραφία για Κατακλυσμός καυστικών σχολίων στο Twitter για το δωρεάν WiFi του Σαμαρά
Μια δήλωση του πρωθυπουργού για τις νέες τεχνολογίες, ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό στις ίδιες τις... νέες τεχνολογίες.

Μιλώντας σε συνέντευξη του στην εκπομπή "Ανατροπή", ο Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε ότι σε ένα χρόνο θα έχουμε σε όλη την Ελλάδα δωρεάν ασύρματο WiFi ίντερνετ.

"Εγώ σήμερα μπορώ να του υποσχεθώ ότι θα έχουμε στην Ελλάδα δωρεάν ασύρματο WiFi, internet σε όλη την Ελλάδα σ’ ένα χρόνο. Το έχω ψάξει και γι' αυτό το λέω. Το έχω μελετήσει και μπορώ να το υποσχεθώ μετά βεβαιότητας", είπε ο ίδιος απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τη δυσπιστία των νέων απέναντι στο πολιτικό σύστημα.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι "οι νέες τεχνολογίες είναι ο τομέας όπου μπορούν να αναληφθούν επιχειρηματικές πρωτοβουλίες από νέους. Η χώρα μας διαθέτει "μυαλά" και έμψυχο δυναμικό που μπορούν να πετύχουν θαύματα σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν ήδη πολλά εντυπωσιακά παραδείγματα". Και δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα φροντίσει να παράσχει βοήθεια και διευκολύνσεις σε τέτοιες πρωτοβουλίες.


Οι δηλώσεις του προκάλεσαν στη συνέχεια σειρά αντιδράσεων, τόσο από τον πολιτικό κόσμο, όσο και από χρήστες των social media.

Με ένα αιχμηρό σχόλιο του μέσω Twitter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, έσπευσε το πρωί της Τρίτης να σχολιάσει τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega ο Αντώνης Σαμαράς και συγκεκριμένα την επίμαχη υπόσχεση του για δωρεάν WiFi σε όλη την Ελλάδα.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο Δημ. Παπαδημούλης τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού αποτελούν θλιβερή φτώχεια.

Dim. Papadimoulis @papadimoulis

Αν δείτε πρωί-πρωί,ανέργους, μισθωτούς,συνταξιούχους κ άστεγους να πανηγυρίζουν,υπάρχει λόγος. Δωρεάν wifi από τον Σαμαρά! Θλιβερή ένδεια Ενώ τα σχόλια συνεχίστηκαν από χρήστες του Twitter:

Φαΐ δεν θα χουμε. Ο #samaras θα μας κανει δώρο #freewifi. Αν μας κάνει και ο #γαπ δώρο απο ενα ποδήλατο θα χτίσουμε κορμιά βρε..!

Γιάννης Νικολόπουλος @I_Nikolopoulos

-Θα σας φτιάξουμε γεφύρια!

-Μα,δεν έχουμε ποτάμι.

-Θα σας φτιάξουμε και ποτάμι... #freeWiFi

Ευλαμπία Ευλαμπιώ @Tourta_sardela

"Μίλησα με το Θεό κ μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα η σύνδεση, να κάνουμε restart το ρούτερ". Αντώνης Σαμαράς, πωρθυπουργός, 2013

Kentavros_Eirwn @Kentavros_Eirwn

Και επιτέλους τι ρούτερ έχει ο Σαμαράς που θα δίνει σε όλους ίντερνετ, εγώ απ το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρα πάω και δεν έχω σήμα

ανιπσιός @anipsios

Καλα τα λέει ο Σαμαράς για δωρεάν wifi. Περιμένεις ας πούμε πέντε ώρες στο Ιπποκρατειο, κάτι πρεπει να κανεις

πολύφημος @Polyfimos

Ο Σαμαράς υπόσχεται δωρεάν Ίντερνετ για όλους για να καθόμαστε στο τουίτερ και το Facebook και να μην βγαίνουμε στους δρόμους. Σατανικό ΦΑΝΟΥΥΛΑΑ @Fani_Moud

την επόμενη φορά που θα μιλήσει ο Σαμαράς ας πει κάτι και για τις διαφημίσεις στο Youtube, ως εδώ με έχουν φέρει

αριστάτικ @aristatik

Είπε ο Σαμαράς για free wifi σε όλη την Ελλάδα. Συναγερμός στο youporn, παραγγέλνουν νέους σέρβερς.

Souidos @Souidos

Αν οι φτωχοί δεν έχουν να φάνε ψωμί γιατί δεν τρώνε Wi-Fi; Μαρία Σαμαρεττα

☭ AriadniCorfu ☭ @AriadniCorfu

#free_wifi_greece Μετά από αυτό, θα βάλει χαράτσι και στα λαπτοπ.

Why φάει; #free_wifi_greece

Δραχμαντινετζάντ ☭ @giopso

Τσίπρα, εσύ να μας δώσεις torrents, να το γονατίσουμε το wifi του αλλουνού.

velze-voula @velze_voula

Είναι ύπουλος ο σκοπός αδέρφια. Μας δίνει wifi για να πληρωνουμε τα χαρατσια με e-banking

Torpedo @Sl3epless

Free wifi για όλους. Ακόμα κ για αυτούς που τους κόβουν το ρεύμα.

"Εγώ μεγάλωσα και δεν γνώρισα ποτέ μου ένα φασίστα"

Σημειώνεται ότι ακόμα μια δήλωση του πρωθυπουργού που σχολιάστηκε, ήταν εκείνη που είχε να κάνει με την άνοδο του ρατσισμού και του φασισμού στη χώρα.

Για πρώτη φορά άλλωστε, ομολόγησε ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν "φασίστες στην Ελλάδα", όπως είπε, αλλά στα σκληρά οικονομικά μέτρα και στην ανεργία.

Συγκεκριμένα:

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Πιστεύω πρώτα απ' όλα ότι αυτοί οι οποίοι ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή δεν έχουν καμία σχέση με την ηγεσία και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής και το νεοναζισμό στην Ελλάδα.

Πιστεύω ως εκ τούτου, ότι αυτοί οι οποίοι τώρα, με αυτά τα γεγονότα, ο απλός κόσμος, αντιλήφθηκε περί τίνος πρόκειται, επόμενο είναι να αποδρά από τη Χρυσή Αυγή. Το πόσο θα αποδομηθεί, είναι κάτι το οποίο θα το δούμε στην πράξη. Σίγουρα τα πρώτα γκάλοπ δείχνουν μια μείωση σημαντική, εύχομαι αυτό το πράγμα να συνεχιστεί.

Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Η εκτίμησή σας είναι ότι θα συνεχίσει να υπάρχει ως πολιτικό φαινόμενο, έστω και σε μικρότερο μέγεθος; Ότι έχει ρίζες; Για να σας το πω ευθέως.

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ρίζες δεν έχει καθόλου, ρίζες ναζί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Εγώ μεγάλωσα και δεν γνώρισα ποτέ μου ένα φασίστα, να μου πουν ότι "ξέρεις, αυτός είναι φασίστας" από μικρός. Δεν βρήκα έναν. Που είναι; Γιατί είναι;

Αυτή είναι μια αντίδραση στα πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά τα οποία περνάει σήμερα ο κόσμος, σε ένα κατεστημένο πολιτικό, που το θεωρούν υπαίτιο για τα πάντα. Και ήρθε ο κόσμος και σου λέει "εγώ θα βάλω την ψήφο μου σε κάποιον ο οποίος μπορεί και να χαστουκίζει και μια γυναίκα στην τηλεόραση, αλλά αρκεί που είναι βουλευτής αυτή η γυναίκα, καλά της έκανε". Αυτό είναι μια περίεργη φάση που περνάει σήμερα η Ελλάδα, που νομίζω ότι με το που θα μειωθεί η ανεργία και θα ξεκινήσει ο κόσμος δουλειά και θα μπούμε σε μια σταθερότητα και ομαλότητα, αυτό τότε θα εξαφανιστεί τελείως. Τελείως.

Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Δηλαδή, συλλογίζομαι την ερμηνεία σας, η ερμηνεία που κάνετε της Χρυσής Αυγής είναι ότι προέρχεται κυρίως από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Είναι μία αντίδραση. Είναι ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα.

Πηγή: News247
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Σε μια αγρυπνία…»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Σε μια αγρυπνία…»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ