2013-11-06 07:34:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Απεργιακό μπλακ-άουτ σήμερα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα - Ποιοι απεργούν
Παραλύει σήμερα, Τετάρτη, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, εξαιτίας της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, τις ΔΕΚΟ, τα Ταμεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, οι γιατροί. Παράλληλα, τη συμμετοχή τους στην απεργία έχουν επίσης ανακοινώσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας καθώς και η Ομοσπονδία Τριτέκνων.

Λόγω του απεργιακού μπλακ-άουτ τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, οι Προνοιακές Μονάδες και το ΕΚΑΒ θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

Στην Πάτρα θα γίνουν δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και συλλαλητήρια, ένα από το Εργατικό Κέντρο και το Ν.Τ. Αχαΐας της ΑΔΕΔΥ στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και ένα από το ΠΑΜΕ την ίδια ώρα με αφετηρία την πλατεία Γεωργίου.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Μετ΄εμποδίων θα πραγματοποιηθούν και οι μετακινήσεις. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλο το 24ωρο τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην κινητοποίηση.

«Αναταράξεις» και στην εναέρια κυκλοφορία

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 15:00 το απόγευμα έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

«Δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια

Επιπλέον, η ΠΝΟ έχει ανακοινώσει πως θα κρατήσει τα πλοία «δεμένα» στα λιμάνια.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ