2013-11-06 09:59:56
Φωτογραφία για Champions League: Τα φώτα σε Ντόρτμουντ και Βαρκελώνη
Στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα εν όψει του αγώνα με τη Μίλαν. Μπροστά ο αργεντινός τεχνικός της ομάδας Χεράλδο «Τάτα» Μαρτίνο.Η 4η αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνεται απόψε με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων στους ομίλους 5-8, που περιλαμβάνουν αρκετές σημαντικές συναντήσεις.

Στο πλαίσιο του 5ου ομίλου, το πιο δυνατό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Λονδίνο ανάμεσα στις ισοβαθμούσες Τσέλσι και Σάλκε, με τη Βασιλεία που καραδοκεί και αντιμετωπίζει τη Στεάουα να είναι έτοιμη να επωφεληθεί για να βρεθεί στη δεύτερη ή ακόμη και στην πρώτη θέση.

Μία από τις σπουδαιότερες αναμετρήσεις της βραδιάς θα διεξαχθεί στο Ντόρτμουντ μεταξύ της Μπορούσια και της Άρσεναλ για τον πιο «κολασμένο» φετινό όμιλο της διοργάνωσης, αφού τόσο οι προαναφερόμενες ομάδες όσο και η Νάπολι που υποδέχεται τη Μαρσέιγ έχουν από 6 βαθμούς!

Στον 7ο όμιλο, με νίκη επί της Αούστρια Βιέννης στο «Βιθέντε Καλντερόν» η Ατλέτικο Μαδρίτης προκρίνεται και μαθηματικά, ενώ στην Αγία Πετρούπολη η Ζενίτ θα παίξει με την Πόρτο σε πολύ αμφίρροπο αγώνα.


Στη Βαρκελώνη, τέλος, η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει τη Μίλαν ελπίζοντας ότι ο Λιονέλ Μέσι θα «ξεμπουκώσει» και θα αρχίσει να σκοράρει για να κάνει πιο εύκολο το έργο των «μπλαουγκράνα», την ίδια ώρα που στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ θα υποδέχεται τη Σέλτικ σε βαθμολογικά πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση.

Το πρόγραμμα:

5ος όμιλος

Βασιλεία-Στεάουα Βουκουρεστίου

Τσέλσι-Σάλκε

6ος όμιλος

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Άρσεναλ

Νάπολι-Μαρσέιγ

7ος όμιλος

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Πόρτο

Ατλέτικο Μαδρίτης-Αούστρια Βιένης

8ος όμιλος

Άγιαξ-Σέλτικ

Μπαρτσελόνα-Μίλαν
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ