2013-11-06 11:44:14
Φωτογραφία για ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ... ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΣΤΟΥΣ «16»!
Μετά τη νίκη επί της Μπενφίκα ο Ολυμπιακός βρίσκεται... αγκαλιά με την πρόκριση στους "16" του Champions League και μάλιστα μπορεί υπό προϋποθέσεις να περάσει ακόμα και με δύο ήττες, ενώ δεδομένα δεν αποκλείεται αν φτάσει τους 10 βαθμούς, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό και γνώρισε την πικρή γεύση του αποκλεισμού έχοντας συγκεντρώσει 9 ή και 10 βαθμούς.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Θρύλος γνωρίζει ότι αν πιάσει διψήφιο αριθμό πόντων θα περάσει στην επόμενη φάση του Champions League.

Μετά τη νίκη επί της Μπενφίκα οι ερυθρόλευκοι έχουν κάθε δικαίωμα να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον αφού το μόνο που χρειάζονται είναι μία νίκη. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούν να αποκλειστούν μόνο με κάποιο... "τρελό" σενάριο, καθώς έχουν και καλύτερο συντελεστή τερμάτων.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να περάσει ακόμα και αν χάσει στα δύο επόμενα παιχνίδια, αφού σε αυτή την περίπτωση το μόνο που θα ήθελε είναι να κάνει -μέχρι- μία νίκη η Μπενφίκα ή να μη χάσει την τελευταία αγωνιστική από την Άντερλεχτ με τέσσερα γκολ διαφορά.

Τέλος, με το χθεσινό (5/11) τρίποντο ο Ολυμπιακός ουσιαστικά εξασφάλισε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι την άνοιξη, αφού για να χάσει την τρίτη θέση θα πρέπει να κάνει δύο ήττες και παράλληλα να έχει και χειρότερη διαφορά τερμάτων, κάτι που μοιάζει με σενάριο... επιστημονικής φαντασίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ