2013-11-06 12:39:04
Φωτογραφία για ΜΑΝΩΛΑΣ : ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ο Ολυμπιακός κέρδισε χθες με 1-0 την Μπενφίκα και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο παίκτης ο οποίος σκόραρε το γκολ ήταν ο Κώστας Μανωλάς, αλλά εκείνος που χάρισε τη νίκη, ο Ρομπέρτο. Αυτός ήταν και ο λόγος που μετά το ματς, όλοι αποθέωναν τον Ισπανό τερματοφύλακα, ακόμα και ο σκόρερ.

«Όπως είπα και πριν, δεν έχει σημασία ποιος πέτυχε το γκολ. Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα, αλλά μπορώ να πω ότι οφείλουμε περισσότερο τη νίκη στον τερματοφύλακά μας, ο οποίος μας έσωσε στο σημερινό παιχνίδι, γιατί δεν είχαμε και την καλύτερη αμυντική λειτουργία», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μανωλά και συνέχισε σχετικά με την εμφάνιση του Ολυμπιακού.

«Δεν γίνεται κάθε φορά στο ποδόσφαιρο να βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση. Σήμερα (χθες) δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. Στην Μπενφίκα ήμασταν καλοί, σήμερα (χθες) δεν ήμασταν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σημασία έχει ότι και στην κακή τους ημέρα, οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν».


Όσον αφορά στην πρόκριση, συνέχισε. «Είμαστε μια ανάσα μακριά. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Έχουμε δύο ματς και θα κάνουμε στο τέλος τον απολογισμό».

Από εκεί και πέρα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον τεράστιο κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες. «Καταπληκτικός. Καταπληκτικός. Είναι ο 12ος παίκτης που μας βοηθάει και ευχόμαστε να τον έχουμε πάντα κοντά μας».

Για το γκολ που πέτυχε, σημείωσε. «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό γκολ για μένα. Κάθε γκολ είναι σημαντικό για κάθε ομάδα. Ευελπιστώ να μπορέσω να πετύχω κι άλλα στη συνέχεια για να βοηθάω την ομάδα μου».

Τέλος, έδωσε το σύνθημα για το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Πάμε μόνο για τη νίκη. Τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ