2013-11-06 14:28:47
Φωτογραφία για ΣΩΡΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
Σωρεία προβλημάτων έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην Αττική. Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 45 κλήσεις για πτώσεις δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων. Στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στην οδό Υμηττού 259 στέγαστρο έπεσε πάνω σε διερχόμενο ταξί και σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 Απρόοπτα περίμεναν και όσους χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους τον ηλεκτρικό, καθώς λόγω πτώσης δέντρου στις γραμμές διακόπηκαν για ώρα τα δρομολόγια από τον σταθμό «Ειρήνη» μέχρι τον σταθμό «Ηράκλειο».

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας σε Αττική, Εύβοια και Αιγαίο

Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ το σκηνικό του καιρού θα μείνει απαράλλαχτο μέχρι και το απόγευμα στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στις Κυκλάδες. Ειδικότερα οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις ανατολικές και νότιες περιοχές θα συνεχιστούν όλη την ημέρα και θα επηρεάσουν περισσότερο μέχρι το απόγευμα την Ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, την Εύβοια και τις Κυκλάδες και μέχρι το πρωί της Πέμπτης την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη έχει ζητήσει από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν επιπτώσεις από την κακοκαιρία.

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ