2013-11-07 10:10:25
Φωτογραφία για Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ
Η επέμβαση της Αστυνομίας έγινε για την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της ομαλότητας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου για την επιχείρηση εκκένωσης των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ. «Έπρεπε να τερματιστεί μία παράνομη κατάληψη και αυτό έγινε με τον καλύτερο τρόπο με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή», τόνισε.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η κατάληψη ήταν παράνομη και είχε ως αποτέλεσμα το να απαξιώνεται καθημερινά η περιουσία του ελληνικού δημοσίου. Επεσήμανε ακόμη ότι «η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι νομικά ισχυρή» καθώς είχε αποφανθεί σχετικά το ΣτΕ το καλοκαίρι.

Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι «ορισμένοι είχαν επενδύσει πολιτικά να γίνει εστία αναταραχής» ενώ κληθείς να σχολιάσει το αίτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να εισέλθουν στον χώρο του Ραδιομεγάρου αναρωτήθηκε «ποιος ο λόγος πέρα από το να κάνουν σόου».

Για μήνες υπήρχε πλήρης ανομία με θύματα και τους εργαζόμενους, αφού δεν μπορούσαν να δοθούν ούτε καν οι αποζημιώσεις, κατέληξε ο κ. Κεδίκογλου.

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ