2013-11-07 12:10:04
Φωτογραφία για Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ... ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Πιθανότατα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να έχουν μετανιώσει που βλέπουν αυτόν τον παίκτη με τη φανέλα της Μπενφίκα (παραλίγο το περασμένο καλοκαίρι να καταλήξει στη Μίλαν!) ενώ θα μπορούσε να παίζει στο Λιμάνι και να λατρεύεται από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Ο λόγος για τον Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος το καλοκαίρι του 2008 είχε απασχολήσει έντονα τους πρωταθλητές. Ο Ίλια Ίβιτς, τεχνικός διευθυντής τότε στο Λιμάνι, τον είχε φέρει στο Ρέντη για να δοκιμαστεί. Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty" του "sportdog.gr", όμως, το πρόβλημα ήταν ότι δεν βρήκαν δουλειά στον πατέρα του!

Με αποτέλεσμα να μην υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και αργότερα να φύγει για τη Χέρενφεϊν, με τη φανέλα της οποίας έκανε... παπάδες. Αποτέλεσμα της παρουσίας του στην Ολλανδία, ήταν το περασμένο καλοκαίρι να ενδιαφερθεί μέχρι και η Μίλαν για την απόκτησή του. Αλλά, τελικά, να καταλήξει στην Μπενφίκα. Και να μπαίνει, τις προάλλες, στο "Γ. Καραϊσκάκης" όχι για να αποθεωθεί, αλλά για να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό Δείτε το βίντεο με διάφορες φάσεις του παίκτη ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ