2013-11-07 12:38:25
Φωτογραφία για Δ. Τριανταφυλλόπουλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας ...αφού θα είναι ο Δήμαρχος!
Συνέντευξη στον Τηλεοπτικό Σταθμό "ACHAIA CHANNEL" και την Εκπομπή του Βαγγέλη Κουτρουμπέλη "Πρόσωπα και Γεγονότα" παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης ο Πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, που κλήθηκε ν' απαντήσει και σε μία σειρά από ερωτήματα με την ιδιότητα του Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αιγιάλειας, αλλά και του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ "Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης" του δήμου.

Μεταξύ άλλων ο Δημ.Τριανταφυλλόπουλος,στα βασικά θέματα της συνέντευξης, ανέφερε:

-Για τις Εθνικές Εκλογές:

"Όποτε και να γίνουν εκλογές θα είμαι Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Δεν συγκαταλέγομαι σ' εκείνους που δείλιασαν πολιτικά μπροστά σε μνημόνια και σκληρές - εξ ανάγκης - πολιτικές της Κυβέρνησης και πήδηξαν από το καράβι! Σέβομαι τις χιλιάδες ψήφους των Αχαιών στο πρόσωπό μου και αγωνίζομαι γι'αυτούς".

-Για την πρόταση Καμένου:


"Μου ζήτησε,στα τέλη του Αυγούστου να συναντηθούμε και να συζητήσουμε την μεταπήδησή μου στους "Ανεξάρτητους Έλληνες".Σεβαστό κι ως έτσι το αντιμετώπισα, απέναντι σ έναν Πολιτικό Αρχηγό. Πλην όμως αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ και το θέμα θεωρείται λήξαν! Δεν συμφωνώ άλλωστε με την πολιτική, την τακτική, το σκεπτικό και τη φρασεολογία των "ΑΝ.ΕΛ", αντιθέτως ουδέποτε έδωσα δικαίωμα να φανεί κάποια διαφωνία μου με το κόμμα μου. Στηρίζω τον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά,στηρίζω την Κυβέρνηση κι αυτό δεν αλλάζει"

-Για τις Δημοτικές Εκλογές του 2014 στον Δήμο Αιγιάλειας:

"Το 2010 μου ζήτησε το κόμμα μου να ηγηθώ Δημοτικού Συνδυασμού με το χρίσμα της Ν.Δ, παρότι ήδη είχε τριχοτομηθεί η παράταξη και στελέχη της Ν.Δ είχαν ενταχθεί σε άλλους - υποστηριζόμενους και από το ΠΑΣΟΚ -συνδυασμούς. Στήριξα τον σημερινό Δήμαρχο κ. Θεοδωρακόπουλο στον δεύτερο γύρο των τότε δημοτικών εκλογών, επειδή ο ίδιος προσωπικά ήταν πολιτικά πιο οικείος με τον Συνδυασμό μου,ως Νεοδημοκράτης κι αυτός άλλωστε Τώρα θα είναι και πάλι Υποψήφιος Δήμαρχος και κατά συνέπεια δεν θα είμαι εγώ!Έτσι κρίνω πως πρέπει να πράξω κι όχι να διασπάσω δυνάμεις. Άλλωστε από τότε μέχρι σήμερα έχουμε έρθει πιο κοντά, φαίνεται να ταιριάζουν όλο και περισσότερο τα χνώτα μας, παρότι επί τρία χρόνια ως Αντιπολίτευση λέγαμε και λέμε "ναι" στα θετικά" και αντιπαλεύουμε με πάθος τα αρνητικά της Δημοτικής Αρχής. Όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή - που δεν είναι τώρα - θα ανακοινώσω με σαφήνεια την απόφασή μου για τη στάση μου και τη στήριξή μου σε Υποψήφιο Δήμαρχο, το Μάιο του 2014".

- Για τα στελέχη του Δημοτικού του Συνδυασμού:

"Έχω ξεκαθαρίσει πως όσοι το 2010 ήσαν υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί μου σύμβουλοι, είναι ελεύθεροι να επιλέξουν όποιο συνδυασμό επιθυμούν. Αρκετοί ξέρω ότι θα είναι με τον νυν Δήμαρχο, άλλοι πάλι όχι.Καλή επιτυχία σε όλους! Ο Δημοτικός μου Σύμβουλος Πάνος Γιαννούλης που ανακοίνωσε προ ημερών την κάθοδό του στο ψηφοδέλτιο του σημερινού Δημάρχου, ναι μεν το συζήτησε μαζί μου επί μακρόν, ωστόσο δεν τον απέτρεψα, αλλά μόνος του αποφάσισε κι εύχομαι να πάνε καλά τον Μάιο"!

- Για τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής που ανεξαρτητοποιήθηκαν:

" Όλα τα στελέχη αυτά τα στήριξα, ως Αντιδημάρχους στο έργο τους, ευθέως και μετά χειροκροτημάτων μάλιστα! Κάποιοι θέλουν να πάνε για Δήμαρχοι. Η απορία μου είναι, θα ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες που το 2010 στήριξαν, προέβαλαν και υπερθεμάτισαν για τον σημερινό Δήμαρχο ως τον καλύτερο για την Αιγιάλεια;Τότε το πίστευαν και τώρα ξαφνικά όχι; Άλλαξε κάτι ή άλλα είναι τα ελατήρια της στάσης τους; Μήπως προσωπικής φιλοδοξίας ή κάτι άλλο;Οι πολίτες δεν χαρίζουν πάντως εύκολα συγχωροχάρτια"!

-Για την επιλογή του ως Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ "Σχολική Επιτροπή Β'θμιας Εκπαίδευσης" Δήμου Αιγιάλειας και το έργο του:

"Δεν διορίστηκα από τον Δήμαρχο στη θέση αυτή. Με αιφνιδίασε με την πρότασή του, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια σχετική συζήτηση και τελικά απεφάνθη το Δημοτικό Συμβούλιο ομοφώνως τιμητικά υπέρ του προσώπου μου, εννοώ και την αντιπολίτευση! Δεν είναι κανενός είδους αντάλλαγμα αυτό προς εμένα για να τον στηρίξω. Δεν το είχα ανάγκη και δεν τον είχε υποχρέωση. Συνεργούμε σε πολλά, αν και διαφωνούμε σε άλλα,αλλά δεν συνδημαρχεύουμε και δεν συνδιοικούμε! Το μέλλον θα δείξει.Είμαι πάντως υπερήφανος για το έργο μου στο Ν.Π.Δ.Δ μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα από ένα καίριο δημοτικό πόστο που μου εμπιστεύθηκε κι αυτός και οι συνάδελφοί στο Δημοτικό Συμβούλιο".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ