2013-11-07 12:48:07
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Μπερντ Στορκ τόνισε πως η Μπενφίκα είναι μια φανταστική ομάδα και στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα με 0-1 από τους Πορτογάλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από την Μπενφίκα στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 4η αγωνιστική του Youth League της UEFA:

"Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, από την τελευταία φορά που αντιμετωπίσαμε την Μπενφίκα που έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Προσπαθήσαμε αρκετά και πιστεύω ότι είχαμε καλή οργάνωση. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά αναγκαστήκαμε και κάναμε κάποιες αλλαγές στο ματς λόγω των απουσιών που είχαμε. Δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, προχωράμε και θα προσπαθήσουμε για τη συνέχεια να βελτιωθούμε, αλλά πιστεύω ότι ήταν δίκαιη η νίκη της Μπενφίκα.

Τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι πιθανά. Βεβαίως και πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε τόσο την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία όσο και την Άντερλεχτ στο γήπεδο μας.


Μέχρι τώρα έχουμε δει πως όλα τα αποτελέσματα είναι εφικτά στον όμιλο. Σκεφτόμαστε θετικά και προχωράμε.

Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το ματς, είχαμε αρκετό καιρό μπροστά μας και κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά. Αλλά η Μπενφίκα είναι φανταστική ομάδα, έχει πολύ καλές ακαδημίες και παρ’ όλα αυτά στο ματς δεν ήταν μεγάλες οι διαφορές και μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία, αν είχαμε και λίγη τύχη παραπάνω.

Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις την Μπενφίκα. Είναι ομάδα που παίζει αρκετά ομαδικά, διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο και αυτό είχε φανεί από το γεγονός ότι νίκησε με 4-1 την Παρί Σεν Ζερμέν. Παρ’ όλα αυτά τους δυσκολέψαμε, τους προβληματίσαμε και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Τα παιδιά μέσα από αυτούς τους αγώνες αποκτούν εμπειρίες. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο και στη συνέχεια θα τα πάμε ακόμα καλύτερα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα βουτιά θανάτου λόγω χρεών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα βουτιά θανάτου λόγω χρεών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ