2013-11-07 13:53:13
Φωτογραφία για ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο... ΣΑΛΙΝΟ; *ΒΙΝΤΕΟ*
Nα ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή... Το συγκεκριμένο άρθρο δεν έχει να κάνει με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που κάποιες φορές δυσανασχέτησαν με τις άσχημες στιγμές του Σαλίνο σε κάποια παιχνίδια, αλλά για την μερίδα του τύπου, που ΚΑΙ αυτόν, μετά τον Μίτσελ, επιχείρησαν να βγάλουν... άχρηστους!

Όσοι ήταν στο Καραϊσκάκη την τρίτη το βράδυ, θα διαπίστωσαν ότι τα περισσότερα επιφωνήματα της εξέδρας, μετά από αυτά για τον Ρομπέρτο, ήταν για τον Λεάντρο Σαλίνο, τις καίριες επεμβάσεις του, αλλά και τη μαχητικότητα που έβγαλε στο χορτάρι!

Ο Βραζιλιάνος μπακ, στα τρία τελευταία παιχνίδια με Μπενφίκα στο "Ντα Λουζ", με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο αλλά και με Μπενφίκα στο Καραϊσκάκη,έχει βγάλει μάτια και με την παρουσία του έχει αναγκάσει κάποιους να κάνουν στροφή... 180 μοιρών στις αρχικές τους εκτιμήσεις.

Ο Σαλίνο ήρθε... αθόρυβα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν μπορεί να καλύψει το κενό που άφησε με τη μεταγραφή του στη Ρόμα ο Βασίλης Τοροσίδης.


Ήρθαν τα πρώτα φιλικά, αλλά και επίσημα παιχνίδια και ο Σαλίνο ήταν μέτριος, στα περισσότερα απ'αυτά.

Τώρα, αν κάποιοι περίμεναν να μπει στην ομάδα και από τις πρώτες του εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη να κάνει τη διαφορά, καλό θα είναι ν'ασχοληθούν με κανένα άλλο άθλημα.

Όσο περνάει ο καιρός, η επιλογή του Σαλίνο αποδυκνείεται σωστότατη και το αποκορύφωμα ήρθε στο "Ντα Λουζ", στη Λεωφόρο, αλλά και κόντρα στη Μπενφίκα στο Καραϊσκάκη -που θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ στις καθυστερήσεις, αν δεν τον πρόδιδαν οι δυνάμεις του-! Αντικειμεικά δηλαδή, στα πιο δύσκολα παιχνίδια.

Μπορεί  να μη γεμίζει το μάτι, αλλά όσο... μπόι του λείπει, τόσο νεύρο και αγωνιστικότητα βγάζει στο γήπεδο.

Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της "ερυθρόλευκης" άμυνας, αφού έχει την τεχνική και κυρίως την ταχύτητα ν'αντεπεξέλθει στο ρόλο. Ειδικά με τη Μπενφίκα στο Καραϊσκάκη, ήταν από τα λίγα... γρήγορα πόδια στον αγωνιστικό χώρο, γι'αυτό και κέρδισε αμέτρητες φορές το χειροκρότημα της εξέδρας. Να σημειωθεί ότι δεν είχε και τις... τεράστιες βοήθειες από τον Γιαταμπαρέ στον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκε ανάμεσα σε δύο παίκτες των "αετών", αλλά παρόλ'αυτά έβρισκε τον τρόπο να τους... χαλάει τα σχέδια.

Ο Σαλίνο δικαιώνει αυτούς που τον επέλεξαν με τη σταθερά καλή του αμυντική επίδοση, ενώ δεν παραλείπει να "ανεβαίνει" όταν αυτό είναι εφικτό, και ανάλογα πάντα με τον αντίπαλο που αντιμετωπίζει η ομάδα Όσο για τους "ειδικούς", ας τους γίνει μάθημα, γιατί όσο δεν τους βγαίνουν οι αρχικές τους εκτιμήσεις, ψάχνουν  για νέες περιπτώσεις παικτών που ήρθαν στον Ολυμπιακό και δεν... κάνουν!

Δείτε στο βίντεο μία χαρακτηριστική φάση της μαχητικότητας του Σαλίνο, ΕΔΩ

Για περισσότερα βίντεο, δείτε το κανάλι μας στο YOUTUBE ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ