2013-11-07 14:06:02
Φωτογραφία για ΤΡΑΛΙΑΟ : ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ζοάο Τραλιάο χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του και απένειμε τα εύσημα στον Ολυμπιακό για την πρόοδο των Ακαδημιών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Νέων της Μπενφίκα, μετά τη νίκη της ομάδας του με σκορ 0-1 επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 4η αγωνιστική του Youth League της UEFA:

"Καταρχάς να πω ότι έπαιξαν δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες. Και κατά δεύτερον πιστεύω ότι νικήσαμε δίκαια αυτόν τον αγώνα γιατί παίξαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό, παρότι μας δυσκόλεψε πολύ αφού έπαιξε αρκετά δυνατά στην άμυνα του.

Δυσκολεύομαι να κάνω κάποια πρόβλεψη για τον όμιλο. Εμείς θέλουμε έναν πόντο για την πρόκριση, αλλά παρόλα αυτά θα παλέψουμε σε όλα τα ματς για τη νίκη.

Όσον αφορά τις άλλες ομάδες νομίζω ότι και οι τρεις είναι ισάξιες και θα παλέψουν μέχρι την τελευταία στιγμή για την πρόκριση. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Ολυμπιακό γιατί κάνει ένα μεγάλο βήμα δίνοντας στους νέους παίκτες τη δυνατότητα να μπουν καλύτερα στο κλίμα και τους δείχνει από τώρα πού θα αγωνίζονται όταν ανέβουν στην πρώτη ομάδα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ