2013-11-07 16:00:15
Φωτογραφία για Φυλαχτείτε! Έρχεται η ανάπτυξη!
Γράφει ο Koudos

Έρχεται η ανάπτυξη! Το ακούμε ξανά και ξανά. Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν το ξεστομίζουν οι έρμοι πολιτικοί μας. Απορούμε! Λογικό. Αλλά στο δικό τους παράλογο μυαλό ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να θεωρηθεί ανάπτυξη Η εντυπωσιακή αύξηση των αστέγων, των ανέργων, των φτωχών… δεν είναι αυτό «Ανάπτυξη»; Κρίσιμα και ανεπανάληπτα επιτεύγματα, χωρίς προηγούμενο!

Μη ξεχάσουμε και την «ανάπτυξη» στη μετανάστευση των πτυχιούχων μας. Ποιος άλλος θα μπορούσε να διώξει από τη χώρα του τα καλύτερα μυαλά; Ανίκανες ξένες κυβερνήσεις….

Πότε άλλοτε τα συσσίτια είχαν τόσο κόσμο; Άρα κι εκεί έχουμε «ανάπτυξη».

Βέβαια αυτά θα καταργηθούν σύντομα δυστυχώς.. Ο πρωθυπουργός μας έταξε δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και μαζί μ’ αυτό έρχεται και το ηλεκτρονικό φαγητό! Ακούτε…Τέρμα το πλύσιμο στο νεροχύτη! Πλέον θα είναι αρκετό ένα enter για να φάμε και μ’ ένα delete θα πηγαίνουν όλα μόνα τους στο κάδο(και χωρίς επιπτώσεις στο περιβάλλον).

Τώρα πλέον η Ελλάδα τα κατάφερε και με οδηγό αυτές τις «αναπτυξιακές» πολιτικές, παρουσιάζει διαρθρωτικό δημοσιονομικό πλεόνασμα και πετυχαίνει το στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος!

Επόμενος «αναπτυξιακός» στόχος: η εφαρμογή μέτρων περαιτέρω εκτόξευσης της ανεργίας και η δημιουργία ακόμα περισσότερων ευπαθών ομάδων ώστε να διαλυθεί πλήρως η κοινωνική συνοχή.

Ας φυλαχτούμε λοιπόν….
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ