2013-11-07 17:24:10
Φωτογραφία για ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Οι Χριστόφορος Πασαλίδης και Γιάννης Σωτηράκος δεν χάνουν το κουράγιο τους αλλά και την πίστη τους στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα ο Χριστόφορος Πασαλίδης είπε : «Ήταν δύσκολη ομάδα η Μπενφίκα. Το ξέραμε και από το ματς στην Πορτογαλία. Εκεί το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Εμείς μπήκαμε με πάθος για τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Όμως δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω και πάμε στα επόμενα ματς για το κάτι παραπάνω. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύουμε στην πρόκριση. Μας λείπει το ομαδικό πνεύμα σε σχέση με την περσινή ομάδα, δείξαμε κάποια ασυνεννοησία, προσπαθούσαμε να κάνουμε κάτι με ατομικές προσπάθειες και δεν ήμασταν τόσο ομαδικοί…».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σωτηράκος σχολίασε : «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Η Μπενφίκα ήταν πιο δυνατή και ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Εμείς δεν βγάλαμε φάσεις αλλά συνεχίζουμε. Για μας κάθε παιχνίδι είναι τελικός αλλά όλα γίνονται… Είχαμε δύο βασικές απουσίες απόψε αλλά και τα παιδιά που μπήκαν μπορούσαν να βοηθήσουν. Εμένα όπου με βάζει ο προπονητής μου προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Η περσινή ομάδα ήταν πιο ποιοτική και πιο δεμένη, είμαστε μία νέα ομάδα και στην συνέχεια θα πάμε καλύτερα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ