2013-11-07 20:36:10
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ 5-1 Ο ΝΤΙΟΓΚΟ!
Ο Λουίς Ντιόγκο μίλησε στους Πορτογάλους για το αλήστου μνήμης για εκείνον 5-1 επί της Μπενφίκα και τα συναισθήματά του για τον Ολυμπιακό.

Το "gazzetta.gr" διασφάλισε τις τοποθετήσεις που έκανε σε ΜΜΕ στην Πορτογαλία για τον Ολυμπιακό και όχι μόνο και εμείς σας τις μεταφέρουμε.

«Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα που κερδίσαμε με 5-1 είναι κάτι σπέσιαλ για μένα. Έβαλα τότε δύο γκολ σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Το παιχνίδι αυτό με σημάδεψε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, όπως δεν θα λησμονήσω ποτέ και τον Ολυμπιακό», επισήμανε ο Βραζιλιάνος φορ.

«Τότε είχαμε φοβερή ομάδα. Πήγαμε εξαιρετικά στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Τώρα βλέπω πως ο σύλλογος έχει αλλάξει πολύ σε εικόνα και σε πρόσωπα», συνέχισε ο Ντιόγκο.

Μίλησε ακόμα με καλά λόγια για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ενώ ανέφερε ακόμα πως «ο Ολυμπιακός για εμένα ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καριέρας μου και της ζωής μου.

Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από εκεί. Η Αθήνα μου άρεσε πολύ όπως και το κλίμα και το φαγητό. Έχω ακόμα αρκετούς φίλους στην Ελλάδα αλλά και στον Ολυμπιακό. Τώρα παίζω ποδόσφαιρο στην Βραζιλία και είμαι επικεντρωμένος εκεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ