2013-11-07 22:01:05
Φωτογραφία για Δέκα μέρες εκτός ο Βάις
Ο Σλοβάκος, ο οποίος είχε δεχθεί μια γονατιά στο μηρό στην προπόνηση παραμονή του αγώνα με την Μπενφίκα, εξετάστηκε την Πέμπτη (7/11) από το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών και η διάγνωση τον θέτει νοκ άουτ για ακόμη 10 ημέρες.

Στην αρχή δεν φάνηκε να έχει κάτι σοβαρό, αλλά ο παίκτης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με την Μπενφίκα.

Οι γιατροί τον εξέτασαν και επιβεβαιώθηκε η ζημιά στον μηρό του, γεγονός που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης για τις επόμενες 10 ημέρες.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των αγώνων - μπαράζ για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2014.

Αιφνίδιος έλεγχος ντόπινγκ στου Ρέντη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (7/11) από τον ΕΣΚΑΝ σε πέντε παίκτες του Ολυμπιακού.

Κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ πήρε δείγμα από πέντε ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας λίγο μετά την προπόνηση.

Πρόκειται για τους Σαλίνο, Μπονγκ, Μέγιερι, Ολαϊτάν και Γιαταμπαρέ, οι οποίοι κλήθηκαν να περάσουν από τον έλεγχο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη διαδικασία έχει πραγματοποιηθεί και από την UEFA η οποία συνηθίζει να ελέγχει τις ομάδες - μέλη της με αυτόν τον τρόπο και χωρίς προειδοποίηση.
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ