2013-11-08 01:30:05
Φωτογραφία για Θεέ μου – Θεέ μου … το «θαύμα» σου!
Γράφει ο Κώστας Βουλγαράκης

Είναι βλάκας ή δεκανίκι της Κυβέρνησης !?!?

- Εδώ ψηφιζόντουσαν μνημόνια, εφαρμοστικοί νόμοι, δανειακές συμβάσεις, άπειρη λιτότητα, αναλγησία και ξεπούλημα της Χώρας και αυτός, έκανε το παγόνι !!

- Του δόθηκε η ευκαιρία, όταν δήλωσαν αυτοί της Χ,Α, ότι θα παραιτηθούν για να προκηρυχθούν εκλογές και αυτός ….. ανατρίχιασε και συντάχθηκε με το «συνταγματικό» κουκούλωμα του Βενιζέλου (η Βουλή να μείνει με -18 βουλευτές) !!

- Του δόθηκε η ευκαιρία να υποστηρίξει την «εξεταστική» του ΓΑΠ (μετά από μήνυση του συναδέλφου Π. Σταμάτη) και να δημιουργήσει ρήξη και πτώση της Κυβέρνησης, αλλά …. αυτός σφύριζε κλέφτικα !!

Και ξαφνικά πάει στο Τέξας (ΗΠΑ), κάνει τη θεαματική κ@λοτούμπα και μας επιστρέφει με «Πρόταση Μομφής» (κατ’ εντολή ?? – ΝΑΙ !!)

ΓΙΑΤΙ ??? (υπάρχει λογικός άνθρωπος που μπορεί νάχει απορία) ??

Μα ΟΛΟΙ αυτοί, που δεν έριξαν τόσο καιρό την Κυβέρνηση, με τόσες και τόσες ευκαιρίες, θα τη ρίξουν ΤΩΡΑ ..... για την ΕΡΤ !!??

ΚΑΙ ΜΕΤΑ !? …. το ξανασυζητάμε μετά από ΕΞΗ (6) μήνες για εκλογές, αφού εν τω μεταξύ θα ψηφίζονται και νέα μέτρα ….. και ΑΥΤΟΣ θα ρητορεύει αγέρωχος …. αλλά ανέξοδα και χωρίς τον κίνδυνο να πάμε σε εκλογές και ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ με …. τον «μουτζούρη» !!

Ποιος δουλεύει … ποιόν !!

Μα ασφαλώς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δουλεύουν … τον πανέξυπνο λαό! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και υβριδικό το Volkswagen up!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και υβριδικό το Volkswagen up!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ