2013-11-08 06:09:05
Φωτογραφία για Εντατικοποίηση των ελέγχων για την πάταξη του παρεμπορίου στην Αρκαδία
Η πάταξη του παρεμπορίου, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των δήμων Τρίπολης και Μεγαλόπολης, της αστυνομίας, του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας.

Αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των ελέγχων από τα ειδικά κλιμάκια με τη σύμπραξη της αστυνομίας και όλων των συναρμόδιων φορέων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας διαβεβαίωσε πως θα κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να γίνονται συχνότεροι και αυστηρότεροι έλεγχοι, καθώς είναι χιλιάδες πλέον τα προϊόντα, αμφίβολης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας, που κατακλύζουν τα πεζοδρόμια των μεγάλων εμπορικών δρόμων και υπονομεύουν τη λειτουργία των νόμιμων, στεγασμένων και υπαίθριων, εμπορικών επιχειρήσεων.

Επίσης, κατά τη σύσκεψη, συζητήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές στην Αρκαδία, προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση από τον αντιπεριφερειάρχη, η οποία, όπως είπε, θα στηρίζεται στην άποψη της πλειοψηφίας των εμπλεκόμενων φορέων και θα λάβει υπόψη του τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ