2013-11-08 09:20:08
Φωτογραφία για Αυτό είναι το 15χρονο κορίτσι που βρέθηκε χωρίς ταυτότητα
Η ιρλανδική αστυνομία αναζητά την ταυτότητα ενός νεαρού κοριτσιού που εντοπίστηκε τον Οκτώβριο στο Δουβλίνο και πιστεύεται ότι μπορεί να κατέληξε στην Ιρλανδία ως θύμα κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων (trafficking).

Οι εκτενείς έρευνες κατέληξαν σε αδιέξοδο και ως τελευταία λύση, δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία της κοπέλας.

Η 14χρονη ή 15χρονη κοπέλα βρέθηκε στις 10 Οκτωβρίου στην οδό Ο' Κόνελ του Δουβλίνου σε άσχημη κατάσταση.

Σύμφωνα με την περιγραφή, η κοπέλα έχει ύψος 1,68, είναι λεπτή με μακριά ξανθά μαλλιά και φορούσε, όταν εντοπίστηκε, ρούχα από μεγάλες ιρλανδικές φίρμες, ένα μωβ μπλουζάκι με κουκούλα, στενό σκούρο τζιν παντελόνι, ίσια μαύρα παπούτσια κι ένα γκρι μάλλινο πουλόβερ. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί πότε αγοράστηκαν τα ρούχα αυτά.

Η ιρλανδική αστυνομία προσπάθησε να επικοινωνήσει με το κορίτσι, που έχει περιορισμένη γνώση της αγγλικής γλώσσας, μέσω ειδικευμένων ερευνητών, αλλά δεν κατάφερε να μάθει την ταυτότητά της ή τη χώρα καταγωγής της.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι έρευνες για την κοπέλα ήταν “κολοσσιαίες” και περιλάμβαναν τη συνεργασία με διάφορες υπηρεσίες, όπως την Ιντερπόλ, την υπηρεσία μετανάστευσης και τη μονάδα αντιμετώπισης βίαιων και σεξουαλικών εγκλημάτων.

Έγιναν έρευνες σε αεροδρόμια, λιμάνια και σταθμούς τρένων, σε ξενώνες και ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης. Το υλικό από τις κάμερες CCTV από την περιοχή όπου βρέθηκε η κοπέλα, αλλά και από ολόκληρη την πόλη, διερευνήθηκε επισταμένα και εξετάστηκε η λίστα αγνοούμενων προσώπων.

Το αποτέλεσμα ήταν να εντοπιστούν 15 πιθανά ονόματα, αλλά τελικά κανένα δεν ήταν το

Οποιοσδήποτε γνωρίζει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση καλείται να επικοινωνήσει είτε μέσω μέιλ στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο +353 1 666 8100.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ