2012-04-12 09:30:07
Φωτογραφία για «Πάρτε τις μετοχές στον Ερασιτέχνη»
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε συνάντηση με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο και τον προέτρεψε ο Ερασιτέχνης να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Μαζί με τον Mr MIG, στη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, ήταν η Μαίρη Ζούλα Λομβάρδου, ο Γιώργος Λιβέρης και ο Χατζησαράντος (μέλη του Ερασιτέχνη). Βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου από τον Ερασιτέχνη.

Ο Βγενόπουλος ζήτησε από τον Μακρόπουλο να πάρει ο Ερασιτέχνης τις μετοχές της ΠΑΕ και να γίνει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στα βιβλία της «Μάνας του Λόχου» από την Grant Thornton. Ο λόγος είναι για να υπάρχει «καθαρή» εικόνα για την οικονομική κατάσταση.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αντιπρότεινε στον «Βγενό» ο έλεγχος να γίνει από άλλη εταιρία, αλλά παρά την αρχική αντίρρηση του συμφώνησαν να γίνει από την Grant Thornton αφού τα έξοδα θα πληρωθούν από τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Μάλιστα, οι δύο άντρες μίλησαν και για το θέμα του γηπέδου της Λεωφόρου και των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί από την πλευρά του Ερασιτέχνη.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι ληστές της... ξαπλώστρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι ληστές της... ξαπλώστρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ