2013-11-08 12:26:27
Φωτογραφία για Ο κρυμμένος άσσος του Σαμαρά: Η εκκένωση της ΕΡΤ!
...και πως να ξεφύγεις από ενα αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί λόγω επικείμενων νέων μέτρων και μιάς ατμόσφαιρας -ίσως καθ' υπερβολή- "εμφυλιακής", λόγω των τελευταίων γεγονότων; Σε μία σαστισμένη κοινωνία, η οποία όμως διψάει για θεαματικές ειδήσεις και τζέρτζελο , ενώ δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να της σερβίρεις κάτι πιασάρικο, κι ας είναι ξαναζεσταμένο φαγητό εν τέλει, δίνεις ένα καλό θέαμα να "καταναλώσει".

Είναι απλό και ευφυές: σοκάρεις το πόπολο με την "άξαφνη" εκκένωση της ΕΡΤ, έχοντας φροντίσει πρώτα να παραμένει υπό κατάληψη για μήνες χωρίς να κάνεις τίποτα, κάτι ασχολίαστο έως τώρα...

Η κυβέρνηση ξέρει καλά πως η αντιπολίτευση , ακόμα κι αν υποψιάζεται το "γιατί τώρα", δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάει τρέχοντας στο ραδιομέγαρο και να στηρίξει, να καταγγείλει κ.ο.κ Έτσι μπορεί να στηθεί ένα θεαματικό ραδιο- τηλέ-πανηγυρί γύρω από την ΕΡΤ που θα καλύψει όλα τα άλλα φλέγοντα θέματα.


Για να το πούμε απλά, έξυπνα και αθόρυβα , η κυβέρνηση κράτησε στη "καβάντζα" ένα επικοινωνιακό τρύκ αποπροσανατολισμού για την κατάλληλη στιγμή.

Κι όλα αυτά, για ένα τετελεσμένο γεγονός: ΕΡΤ δεν υπάρχει εδώ και μήνες. Κι εδώ είναι το κόλπο γκρόσο, να βάλεις τους άλλους να ασχολούνται με κάτι ανύπαρκτο.

Ας μην γελιόμαστε, όποτε ήθελε η κυβέρνηση εκκένωνε την ΕΡΤ, ειδικά τον Αύγουστο, όταν οι νεοελληνάρες κάναν τα μπάνια τους αμέριμνοι, ξεκοιλιάζονταν στα κοψίδια και κατέβαζαν μπυρόνια στο χωριό τους.

Δεν χωρά αμφιβολία πως -επικοινωνιακά και μόνο- ο Σαμαράς "το έχει" , αλλά κι εμείς δεν πρέπει να τρώμε κουτόχορτο. Απλά τόσο καιρό, δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί "σούσουρο" με μία εκκένωση της ΕΡΤ, τώρα όμως είναι "μάννα εξ' ουρανού" για την κυβέρνηση. Και τι άλλο έχει να δώσει αυτή η κυβέρνηση πέρα από "wi-fi και (τέτοιου είδους) θεάματα";
www.newvibe.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ