2013-11-08 15:48:06
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Μπαράζ καταγγελιών και συλλήψεις για γυναίκες που τις εκδίδουν χωρίς τη θέλησή τους
Την κρατούσε με το έτσι θέλω και την εξέδιδε σε οίκο ανοχής της πόλης.

Αυτό κατήγγειλε χθες το απόγευμα μία 22χρονη Βουλγάρα για τον 24χρονο ομοεθνή σύντροφό της. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στους αστυνομικούς στο Λαγκαδά, ο 24χρονος την κρατούσε παρά τη θέλησή της και μάλιστα κατά τον τελευταίο μήνα, την εξέδιδε καθημερινά, έναντι αμοιβής, σε οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης, όπου τη συνόδευε και την παραλάμβανε ο ίδιος, προκειμένου να μη αποδράσει.

Ο 24χρονος μετά την καταγγελία συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Λαγκαδά, όμως νωρίτερα, είχε προλάβει να χτυπήσει και να τραυματίσει την 22χρονη που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για Σωματεμπορία, Παράνομη Βία, Παράνομη Κατακράτηση, Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη και παράβαση του Νόμου Περί Ενδοοικογενειακής Βίας.

Να σημειωθεί πως επίσης, η 22χρονη κατήγγειλε ότι το χρηματικό ποσό που αποκόμιζε, το μοιραζόταν ο 24χρονος με την ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής.


Επιπλέον, σε βάρος του 24χρονου εκκρεμεί απαγόρευση εισόδου σε χώρα SHENGEN από τις Γερμανικές Αρχές.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Και δέυτερη καταγγελία

Μετά το πρώτο περιστατικό υπήρξε και δεύτερη καταγγελία αυτή τη φορά από μία 19χρονη για παρόμοια υπόθεση. Συγκεκριμένα συνελήφθη τις βραδινές ώρες της 07-11-2013 στην περιοχή της Άνω Πόλης, μία 25χρονη ομοεθνής της , σε βάρος της οποίας καθώς και σε άλλων δύο συνεργών της, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της «σωματεμπορίας κατά συναυτουργία».

Οι συλλήψεις έγιναν αφού προηγήθηκε η καταγγελία της 19χρονης αλλοδαπής σύμφωνα με την οποία, η 25χρονη μαζί με τον σύντροφό της, που αναζητείται, την φιλοξένησαν, αρχικά στο σπίτι τους στην Άνω Πόλη και στη συνέχεια την εξανάγκασαν να εκδίδεται έναντι χρηματικού ποσού, αποκομίζοντας το σύνολο των χρημάτων, το οποίο τους παρέδιδε μετά από τα ερωτικά ραντεβού.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι προ τριών ημερών περίπου, ο σύντροφος της συλληφθείσας μαζί με έτερο συνεργό του, που επίσης αναζητείται, οδήγησαν την 19χρονη σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου αναγκάστηκε να συνευρεθεί ερωτικά με πελάτες έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου μετέβησαν η 19χρονη με την 25χρονη, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση της, κατάφερε να διαφύγει της προσοχής της 25χρονης και στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία, όπου πραγματοποίησε την καταγγελία.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των συνεργών της.

thousandnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ