2013-11-08 19:44:05
Φωτογραφία για Πύργος: Έφυγε ο Αλέξης Βερυκάκης στα 39 του χρόνια!
«Έφυγε» τα ξημερώματα από την ζωή, στα 39 του μόλις χρόνια, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, ο εκπαιδευτικός Αλέξης Βερυκάκης που ζούσε στον Άγιο Ηλία μαζί με την μητέρα του.

Ο Αλέξης ήταν δάσκαλος, είχε υπηρετήσει στο 3ο δημοτικό Γαστούνης αλλά και στο δημοτικό Καρδαμά και η αγαπημένη του ενασχόληση ήταν το θέατρο. Είχε συμμετάσχει το 2009 στην παράσταση «Μήδεια» του Μποστ στο ρόλο της τροφού, με την σημερινή Θεατρική ομάδα ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ( πρώην Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Κέντρου δήμου Πύργου).

Ο θάνατος του Αλέξη που ήταν ένα γελαστό παιδί, αποτελεί έναν νέο πλήγμα για το χώρο του ερασιτεχνικού θεάτρου στην Ηλεία, αφού μετά τον Β. Λαγογιάννη, τον Χ. Δρακόπουλο και προχθές την Λία την Λυρή που πρωτοστατούσαν στην Θεατρική Ομάδα Πύργου, ήρθε και η δική του απώλεια Σημείωμα συντάκτη: Ο Αλέξης από τα χρόνια του σχολείου στο 2ο Λύκειο Πύργου ήταν εκείνος που είχε τον τρόπο να μας κάνει όλους να χαμογελάμε, είτε είμασταν στην ίδια τάξη είτε σε μικρότερη. Είναι κάποιες στιγμές μικρές - που όσο και αν "χαθούμε" στις "αποστάσεις" μιας πόλης - δεν ξεχνιούνται.

Πηγή: Ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ