2013-11-09 05:25:05
Φωτογραφία για Στοχ και Ρομπέρτο μίλησαν στην UEFA για το ντέρμπι!
Η αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται από την UEFA στα μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι αυτής της εβδομάδας και η επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας φιλοξενεί δηλώσεις των δυο παικτών. Ο Ρομπέρτο “στηρίζεται” στην έδρα, ο Στοχ θέλει να την... ταράξει

Σαββατοκύριακο με σημαντικά ντέρμπι, που αφορούν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας σε Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα είναι αυτό που έρχεται. Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ, Γιουβέντους – Νάπολι και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ τραβάνε πάνω τους τα βλέμματα.

Η ιστοσελίδα της UEFA ασχολήθηκε με την ελληνική αναμέτρηση. Χαρακτηριστικά στην προαναγγελία του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ αναφέρεται: "Ο αήττητος Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς πίσω του τον αμφισβητία ΠΑΟΚ", ενώ φιλοξενούνται και τοποθετήσεις του Ρομπέρτο και του Στοχ για το ντέρμπι.

"Έχουμε πάρει δύο πολύ σημαντικές νίκες την περασμένη εβδομάδα, με Παναθηναϊκό και Μπενφίκα. Η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας είναι υψηλή και πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ. Παίζοντας στην έδρα μας, με τους οπαδούς μας στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε τίποτα και μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε", δήλωσε συγκεκριμένα ο Ισπανός πορτιέρο του Ολυμπιακού.


“Μπορούμε να… ταράξουμε τον Ολυμπιακό και να νικήσουμε στο "Καραϊσκάκης". Περιμέναμε πολύ καιρό για αυτό το παιχνίδι και ξέρουμε τι σημαίνει για εμάς και για τους οπαδούς μας. Θα είναι μια ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στους πρωτοπόρους την Κυριακή και να ξέρουμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε”, είπε χαρακτηριστικά ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ