2013-11-09 14:35:41
Φωτογραφία για Πάτρα: Κούτσαινε και ο εκτελεστής της Σαχτούρη - Πατρινός πρώην φυλακισμένος επιδείκνυε φωτογραφία του… με τον Ξηρό!
Ομοιότητες βλέπει η ΕΛ.Α.Σ μεταξύ της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο κατά των μελών της Χρυσής Αυγής και του διπλού φονικού που είχε γίνει στη Σαχτούρη, πριν από μήνες στην Σαχτούρη, όπου είχαν σκοτωθεί ο Κώστας Φράγκος και ο Βασίλης Σινούρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βίντεο της εκτέλεσης στην οδό Σαχτούρη, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, και μάλιστα έχουν βρεθεί και ομοιότητες με την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από το βίντεο της δολοφονίας των Φράγκου - Σινούρη φαίνεται ξεκάθαρα πως ο δράστης είχε ένα ιδιαίτερο περπάτημα, όπως και ο δολοφόνος του Νέου Ηρακλείου. Μοιάζει να «κουτσαίνει», προφανώς από κάποιο παλαιότερο τραυματισμό. Επίσης είναι πανομοιότυπος και ο τρόπος με τον οποίον κρατούσε το όπλο. Όσο για τον σωματότυπό του; Είναι ο ίδιος. Απομένει όλα αυτά να τεκμηριωθούν, οπότε "πηγές" από την Πάτρα ίσως οδηγήσουν στην σύλληψη των δολοφόνων.


Η αστυνομία προσπαθεί να «δέσει» αυτή την ιστορία και να βρει αποδείξεις που θα την οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα και τελικά να εξιχνιάσει δύο δολοφονίες με τέσσερα θύματα (αν τελικά αποδειχθεί πως πρόκειται για τον ίδιο δράστη!

Αν πάντως οι δύο δράστες – επιβαίνοντες σε μηχανή είχαν πληρωθεί από κάποιον, τότε θα πρέπει να αναζητηθούν στοιχεία και συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ κυκλωμάτων της νύχτας, τρομοκρατών, ληστών τραπεζών και… ατόμων που κινούνται σε χώρους «χούλιγκαν» της Αθήνας.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως μετά τη δολοφονία των Κώστα Φράγκου και Βασίλη Σινούρη στην Πάτρα, κάποιοι διέδιδαν στην πόλη πως συγκεκριμένο άτομο που είχε προφυλακισθεί για άλλη υπόθεση και ο οποίος είχε σχέση και με τη «νύχτα» όχι μόνο υποστήριζε αλλά έδειχνε και φωτογραφία του… μαζί με τον Ξηρό στις φυλακές!

Όλα αυτά θα πρέπει να συνδεθούν γιατί κανείς δεν γνωρίζει αν εκτός από τον Ξηρό… είχε και με άλλους επαφές! Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε είναι βέβαιο πως τρομοκρατία, μπραβιλίκια και μεγάλες ληστείες σε τράπεζες… αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία!

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ