2013-11-09 19:13:15
Φωτογραφία για Tέσσερα μυστικά για να μείνετε για πάντα νέοι και χωρίς ρυτίδες
Η διατήρηση της νεότητας είναι κάτι που απασχολεί αρκετούς ανθρώπους, οι οποίοι επιδίδονται σε διάφορα «κόλπα» με στόχο να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, υπάρχουν τέσσερις πολύ φυσικοί τρόποι για να καταπολεμήσετε τις ρυτίδες και να διατηρήσετε το δέρμα σας σε εξαιρετική κατάσταση.

Αναλυτικά οι τρόποι όπως του παρουσιάζει το onmed :

Πίνετε πολύ νερό: Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από νερό το οποίο πρέπει να αναπληρώνεται συνεχώς λόγω των δραστηριοτήτων του ανθρώπου. Ωστόσο, η κατανάλωση νερού βοηθά να διατηρούνται ενυδατωμένα τα όργανα, ενώ κάνει το δέρμα πιο σφριγιλό και λαμπερό.Καταπολεμήστε το στρες: Ηρεμήστε και αποφορτιστείτε σε κάθε ευκαιρία, καθώς το στρες διαταράσσει την ισορροπία του οργανισμού με αποτέλεσμα να μην εκκρίνονται οι απαραίτητες ορμόνες και να μην ανανεώνονται τα κύτταρα.Φτιάξτε φυσική μάσκα προσώπου με φρούτα: Στο σπίτι και ιδιαίτερα την κουζίνα υπάρχουν όλα εκείνα τα συστατικά που χρειάζονται για το καλύτερο φάρμακο. Φτιάξτε μια μάσκα με τα φρούτα της αρεσκείας σας συνδυάστε τα με αλόη και κατασκευάστε ένα φάρμακο το οποίο εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπο και επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.Συστηματική άσκηση: Η σωματική άσκηση βοηθά να διατηρήσουμε τον όγκο και την ελαστικότητα των μυών κι έτσι συμβάλλει γενικότερα στην καλή υγεία και τη φυσική κατάσταση και μας κάνει να δείχνουμε νεότεροι.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ