2013-11-10 15:07:02
Φωτογραφία για ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΕ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ!
Ρήξη συνδέσμων στο δεξί του γόνατο υπέστη ο Νέβεν Σούμποτιτς στο χθεσινό παιχνίδι της μπουντεσλίγκα με τη Βόλφσμπουργκ κι έτσι ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ θα χάσει το υπόλοιπο της εφετινής περιόδου!

Σοκ στη Μπορούσια, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ χάνει τον παίκτη-κλειδί της αμυντικής του γραμμής. Η ήττα από τους «λύκους» έφερε τους Βεστφαλούς τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Μπάγερν, ωστόσο, το πιο σημαντικό γι' αυτούς δεν ήταν η απώλεια βαθμών, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Νέβεν Σούμποτιτς.

Όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο ο παίκτης υπέστη ρήξη συνδέσμων στο δεξί γόνατο, στη φάση προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν διεκδίκησε τη μπάλα με τον επιθετικό των γηπεδούχων, Ίβιτσα Όλιτς.

«Η απουσία του υπολογίζεται σε τουλάχιστον έξι μήνες», αναφέρει η ανακοίνωση της Ντόρτμουντ για τον 24χρονο παίκτη, ο οποίος μεγάλωσε στη Γερμανία αφότου η οικογένειά του μετακόμισε εκεί όταν εκείνος ήταν μόλις έξι ετών.

Εντάχθηκε στη Ντόρτμουντ το 2008 και έχει κερδίσει δύο πρωταθλήματα με την ομάδα της Βεστφαλίας, ενώ συμμετείχε με την Εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ