2013-11-11 00:54:23
Φωτογραφία για Σαμαράς: Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη κ. Τσίπρα. Εκλογές θα γίνουν το 2016 και θα έχουμε βγει από το Μνημόνιο
Από το ξεκίνημα της ομιλίας του ο Πρωθυπουργός απευθύνθηκε σε πρώτο πρόσωπο στον Αλέξη Τσίπρα και... αναρωτήθηκε: «Κύριε Τσίπρα, έχετε χάσει την αίσθηση του μέτρου και της σοβαρότητας;»

Στη συνέχεια o Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε πως «Δεν θα σας κάνω κ.Τσίπρα τη χάρη. Εκλογές θα γίνουν το 2016».

«Ζητάτε να αποδυναμωθεί η Ελλάδα μπροστά στους δανειστές της» είπε ακόμα ο Πρωθυπουργός και σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εναλλακτικές λύσεις.

«Σας τελείωσε η επανάσταση, δεν βρίσκετε ανταπόκριση από τον κόσμο» τόνισε ο πρωθυπουργός και επανέλαβε, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα ότι παίζει θέατρο κοινοβουλευτικής παρέμβασης και πως επιδιώκει να κατευνάσει το ίδιο του το κόμμα.

Συνεχίζοντας την επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σαμαράς τόνισε πως «έχετε να διανύσετε μια τεράστια απόσταση από το γελοίο στο σοβαρό».

Αναφερόμενος στην πρόσφατη ομιλία Τσίπρα στο Τέξας ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για αντιφάσεις, τονίζοντας πως «ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει σύγχυση και αντιφάσεις».


Επίσης, ο κ. Σαμαράς υποστήριξε πως «Η Ελλάδα θα έχει βγει από το Μνημόνιο και ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη θα σκέφτεται πως θα επαναδιαπραγματευθεί».

«Η χώρα σας αφήνει πίσω κ. Τσίπρα» είπε ακόμη ο Πρωθυπουργός και αναρωτήθηκε για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με το Μνημόνιο.

Οδηγούμε τη χώρα σε ανάκαμψη, δήλωσε ο πρωθυπουργός και εσείς, είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θέλετε να ακυρώσετε αυτή την πορεία.

Για το θέμα του free wi-fi, για το οποίο ο Πρωθυπουργός δέχθηκε έντονη κριτική, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως αποτελεί μία πολύ σημαντική επένδυση για τη χώρα, αλλά όπως είπε “πολλές φορές ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο ξεπερασμένος και από τους δεινόσαυρους. Jurassic Park”.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Πρωθυπουργός «κάρφωσε» τον κ. Τσίπρα υπογραμμίζοντας πως «Ο Τσίπρας για να γλιτώσει από τη μομφή του Λαφαζάνη, έκανε μομφή στον Σαμαρά»

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ