2013-11-11 08:11:04
Φωτογραφία για Πότε θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις χειριστή πηδαλιούχου στο Υπολιμεναρχείο Αιγίου
Από το Υπολιμεναρχείο Αιγίου ανακοινώνεται πως τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 θα διενεργηθούν στην υπηρεσία εξετάσεις χειριστή πηδαλιούχου (προφορική - θεωρητική εξέταση) και στη συνέχεια στην παλαιά προβλήτα λιμένα Αιγίου (πρακτική εξέταση).

Παράλληλα υπενθυμίζεται πως τη διακυβέρνηση των αλιευτικών πλοίων που εκτελούν πλόες εσωτερικού, τα οποία απαλλάσσονται από την υποχρέωση να εφοδιάζονται με ναυτολόγιο ή έχουν ναυτολόγιο χωρίς να υποχρεούνται, μπορεί να αναλαμβάνει ένας Κυβερνήτης Γ' ή κάτοχος ειδικού πτυχίου Κυβερνήτη ή κάτοχος άδειας χειριστή πηδαλιούχου. Η άδεια πηδαλιούχου επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών τα οποία εκτελούν πλόες εσωτερικού, χορηγείται κατόπιν προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών στην Υπηρεσία και διενέργειας εξετάσεων.

Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα γίνεται από την Υπηρεσία (Γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας) καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 07:30 - 15:30, μέχρι και 3 ημέρες πριν την ημερομηνία εξέτασης. Μέγιστος αριθμός εξεταζομένων ορίζονται οι 20.

Οι αλιευτικοί σύλλογοι στους οποίους κοινοποιείται η απόφαση, παρακαλούνται για την άμεση ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μελών τους.

Πηγή: aigialeianews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ