2013-11-11 10:29:03
Φωτογραφία για ΚΙΠΛΙΝ : ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ...
Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και παράλληλα να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και έμεινε στη δεύτερη θέση!

Από την πλευρά του ο προπονητής των Εφήβων του Θρύλου, Ρόμπερτ Κίπλιν, σε δηλώσεις του στον «Γαύρο» μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι, στάθηκε στο γεγονός ότι οι μικροί πήραν τη νίκη και χωρίς να αποδώσουν αυτό που πραγματικά ξέρουν.

Ενώ αναφέρθηκε και στη φάση με τον Κατσιμήτρο που έσωσε την ομάδα από την ισοφάριση, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει η ομάδα να δίνει τέτοιο δικαίωμα στον αντίπαλο, να δημιουργούνται δηλαδή από το... πουθενά επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία των ερυθρόλευκων!

Παράλληλα, τόνισε και το γεγονός ότι στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης η ομάδα κλείστηκε στην άμυνά της και έχασε τον έλεγχο του αγώνα: «Ήταν μία καθαρή νίκη κόντρα στον Ατρόμητο. Δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει πάντα να νικάμε και αυτό κάναμε και τώρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο κακοί, είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με τον Αράπη, αλλά τελικά μείναμε στο 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε και σκοράραμε με τον Λάμπρου. Όμως στη συνέχεια χάσαμε τον έλεγχό μας χωρίς λόγο. Τα τελευταία είκοσι λεπτά του ματς χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, την οργάνωσή μας και δεν ξέρω το γιατί. Μετά από έξι-επτά ματς έχουμε ρίξει λίγο την απόδοσή μας και είναι κάπως λογικό αυτό.

Αλλά θα πρέπει να παίζουμε έξυπνα και να μη δίνουμε δικαίωμα στον αντίπαλο να δημιουργεί καταστάσεις όπως αυτή με τον Κατσιμήτρο. Τους δώσαμε την ευκαιρία να σκοράρουν. Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν πρέπει να τα κάνουμε. Βέβαια μιλάμε για παιδιά και θα πρέπει να δουλέψουμε και να μάθουν τα παιδιά πάνω σε αυτό. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Πανιώνιο και θα πρέπει να δουλέψουμε και να παλέψουμε για να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ