2013-11-11 10:48:19
Φωτογραφία για Βρέθηκε απαγορευμένη ουσία στο νερό των βουλευτών! - Με ακύρωση και αποκλεισμό απειλούνται τα μέλη του Κοινοβουλίου!
Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης

Με ακύρωση και αποκλεισμό απειλούνται τα μέλη του Κοινοβουλίου που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης μομφής, αφού όπως αποκαλύφθηκε οι θεατρικές τους επιδόσεις, ήταν αποτέλεσμα ντόπινγκ Εμπλουτισμένο με ειδική ουσία, που τους επιτρέπει να ανταπεξέρχονται στις αυξημένες υποκριτικές απαιτήσεις της παράστασης, χωρίς να χάνουν το θάρρος τους από τις αντιδράσεις του κοινού, είναι το νερό που πίνουν οι ομιλητές στη Βουλή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δείγμα ούρων, που ελήφθη ύστερα από κλήρωση, από βουλευτές όλων των κομμάτων, βρέθηκε θετικό σε ουσίες που απαγορεύονται από τους διεθνείς πολιτικούς οργανισμούς.

Πρόκειται όπως όλα δείχνουν για τις ιδιαίτερα δραστικές ουσίες «Τουιτερίνη», «Βρεχοφτύνη» και «Καϊρίνη», που βοηθούν τους χρήστες να δημιουργούν γύρω τους ένα ψεύτικο περιβάλλον. Όσο διαρκεί δε η επίδρασή τους, κανείς δεν μπορεί να τους αποθαρρύνει, καθώς νομίζουν είτε ότι αυτά που λένε βρίσκουν ανταπόκριση στο κοινό (Καϊρίνη – από το «Σε ακούει το Κάιρο»), είτε ότι τα tweets τους κάνουν πάταγο («Τουιτερίνη), είτε ότι οι σταγόνες που τους βρέχουν είναι βροχή και όχι φτύσιμο («βρεχοφτύνη»).


Υπό την επίρρεια αυτών των ουσιών, μπορούν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο της ανάγνωσης πλήρως ηλιθίων ομιλιών, όχι μόνο χωρίς να λυγίζουν κάτω από το βάρος της ματαιότητας, αλλά επιπλέον να νομίζουν ότι λένε κάτι σημαντικό!

Προς το παρόν, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας, περιμένει από τα εργαστήρια και το δεύτερο δείγμα, που αν βγεί και αυτό θετικό, κατά πάσα πιθανότητα θα ακυρωθεί το αποτέλεσμα της διαδικασίας και θα τιμωρηθεί η έδρα της Βουλής, με αποτέλεσμα οι επόμενες παραστάσεις να διεξαχθούν στη δύσκολη έδρα του Facebook.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
protagon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ