2013-11-11 14:08:22
Φωτογραφία για Πάτρα: Ακραία καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες - Αναλυτική πρόγνωση
Σήμερα θα εκδηλωθούν πολύ ισχυρές καταιγίδες-υπερκαταιγίδες όπως τις χαρακτηρίζουμε, σε όλη την δυτική Ελλάδα. Δείξτε μεγάλη προσοχή στους παρακάτω νομούς, μιας και τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά και θα συνοδεύονται από αστραπόβροντα και ισχυρούς νοτιάδες. Ο κίνδυνος για πλημμύρες είναι μεγάλος.

Υποψήφιοι νομοί για υπερκαταιγίδες σήμερα

ΕΠΤΑΝΗΣΑ

Νομός Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Λευκάδος,

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας

ΗΠΕΙΡΟΣ

Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Άρτας

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

‎Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας

Στο μεταξύ τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να διαρκέσουν στην Πάτρα τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη:

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/11: Με συννεφιά και αρκετή βροχή θα κυλίσει ο καιρός την Δευτέρα. Από το μεσημέρι και μετά θα σημειώνονται και πολύ ισχυρές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 17-22oC.


ΤΡΙΤΗ 12/11: Με πολύ βροχή θα κυλίσει ο καιρός και την Τρίτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 18-22oC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/11: Με συννεφιά και κατά διαστήματα βροχή ασθενούς ως και μέτριας έντασης, θα κυλίσει ο καιρός την Τετάρτη. Από το βράδυ και μετά, προβλέπονται ισχυρές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 17-23oC.

ΠΕΜΠΤΗ 14/11: Με συννεφιά και κατά διαστήματα βροχή ασθενούς ως και μέτριας έντασης ή και καταιγίδα τις πρωινές ώρες, αλλά και με αυξημένες νεφώσεις και λίγα διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως μετά το μεσημέρι, θα κυλίσει ο καιρός την Πέμπτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 15-21oC.

Πηγή: greek-weather.org
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ