2013-11-11 23:10:17
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Tόση ντροπή δε μας αξίζει
Πραγματικά πίστευα ότι ο κ. Σαμαράς θα μπορούσε να είναι διαφορετικός ,ο λόγος ότι έφτασε στα πιο χαμηλά σκαλοπάτια να μην του λέει ούτε ο θυρωρός του καλημέρα λέω δε μπορεί θα έβαλε μυαλό, είναι σαν κάποιους που έχουν χάσει το δρόμο τους έχουν ακουμπήσει το θάνατο και λες κάποιος τους αγαπάει τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία , τότε πιστεύεις ότι δε μπορεί θα αναθεωρήσουν τη ζωή τους... και όμως συνεχίζουν ακόμα χειρότεροι. Δε με ενοχλεί που ο Σαμαράς συμπεριφέρεται ως ο νταής με εξοργίζει που ο πρωθυπουργός μου συμπεριφέρεται έτσι. Πριν λίγες μέρες διάβασα την σπαρακτική ιστορία που δημοσίευσε Huffington Post η Justine Frangouli-Argiris.

«Μαμά, πάρε μας σπίτι και δε θα ζητήσουμε φαγητό ποτέ ξανά!» είπε με δάκρυα στα μάτια το κοριτσάκι, γαντζωμένο από τα πόδια της μαμάς του και ικετεύοντάς την να μη φύγει και να μην αφήσει στο οικοτροφείο εκείνη και τα αδέρφια της.

«Μαμά, πάρε μας σπίτι και δε θα ζητήσουμε φαγητό ποτέ ξανά!» κ.Σαμαρά γελάτε ακόμα?


Αλλά είπατε εκείνο το χαριτωμένο, κάνατε και την κυρία βουλευτή να ξεκαρδιστεί στα γέλια, θέλει η πουτάν… να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει που κάπως το παραφράσατε.

Αλήθεια τέτοια χαριτωμένα λέτε και στην κ.Μέρκελ και χαμογελάει μόλις σας βλέπει?

Ξέρετε κάτι κύριε πρωθυπουργέ ,τόση ντροπή δε μας αξίζει. Αφήστε μας στη φτώχεια μας σας παρακαλώ θα τον βρούμε το δρόμο μας. Εσείς ήσασταν από τους τυχερούς της δεύτερης ευκαιρίας ,την πετάξατε όμως στα σκουπίδια βέβαια έπρεπε να το ξέρω ο Αντώνης κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ