2013-11-12 00:28:14
Φωτογραφία για ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ ΚΑΙ... «ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Σκληρή κριτική από παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ για την εμφάνιση και την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Στέφανος Μπορμπόκης, μίλησε στον "ARENA 89.4" για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά είπε:

Για την εικόνα του αγώνα:

"Περίμενα τον ΠΑΟΚ να παίξει πιο κλειστά και να χτυπήσει στην κόντρα τον Ολυμπιακό. Δεν είναι έτοιμος να χτυπήσει τον Ολυμπιακό ανοιχτά στο Καραϊσκάκη. Έγιναν πολλά λάθη. Πίεζε η ομάδα ψηλά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζεις και τα χάνεις από τη τακτική. Άμα περίμενε στο μισό γήπεδο είχε πολλές πιθανότητες για κάτι παραπάνω. Δεν είμαστε Μπενφίκα. Η ομάδα ακόμα φτιάχνεται και θεωρώ πως ήταν μεγάλο λάθος του προπονητή".

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ έπαιξε ανοιχτά:

"Θεωρώ πως ο προπονητής πίστευε πως θα αιφνιδιάσει τον Μίτσελ. Ό Ολυμπιακός έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις. Ήταν ότι καλύτερο για τον Ολυμπιακό ο τρόπο παιξίματος του ΠΑΟΚ. Αν σκεφτούμε ότι ο Ολυμπιακός εκτός από τα 4 γκολ έχασε και άλλες ευκαιρίες καταλαβαίνουμε πως τέτοιες ομάδες ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να τις χτυπήσει ακόμα στα ίσια την δεδομένη χρονική στιγμή".


Για την υπομονή που δεν έδειξε ο ΠΑΟΚ:

"Χρειάζονταν παιδιά με δυνάμεις και ποδοσφαιρική υπομονή. Έχανε η ομάδα 1-0 και βγήκε λες και τελείωνε το παιχνίδι. Έπρεπε να περιμένει να βρει τους χώρους. Έπαιζε σύστημα αλαλούμ ο ΠΑΟΚ στο Καραισκάκης".

Για την αδυναμία της άμυνας:

"Ο Κάμπελ πέρασε τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ σαν να μην υπάρχουν. Τα μαρκαρίσματα ήταν ερασιτεχνικού επιπέδου. Στο πρώτο γκολ βέβαια φταίει ο Σκόνδρας που δεν έκλεισε. Πάντα ο μπακ πρέπει να κλείνει μέσα. Έμεινε μόνος του ο Μήτρογλου και τελείωσε τη φάση. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν πήγαινε άσχημα το παιχνίδι. Στο δεύτερο γκολ φέρει ευθύνη πρώτα ο Λίνο και μετά το κέντρο της άμυνας. Το θέμα ήταν να μη φτάσει εκεί η μπάλα. Πιστεύω πως έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Τζαβέλα".

Για την ψυχολογία που έδειξαν οι παίκτες:

"Στο τέταρτο γκολ είχε ευθύνη ο Χακόμπο αλλά το είχαν παρατήσει το παιχνίδι και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ. Δε πρέπει να τα παρατάς τα παιχνίδια αυτά και να διασύρεσαι".

Για την αλλαγή του Στοχ:

"Δε κατάλαβα την αλλαγή του Στοχ, ο οποίος είναι ένας παίκτης που μπορεί με μια κίνηση να αλλάξει το παιχνίδι. Ο Ολίσε δε έχει προσφέρει τίποτα".

Για την κακή απόδοση του Στοχ:

"Για να μπορέσει ένας παίκτης να πάρει στις πλάτες του την ομάδα πρέπει να βοηθάει και η ομάδα. Δε μπορεί μόνος του άμα δε κρατάει η άμυνα πίσω το μηδέν. Δεν είναι θεός. Μιλήσαμε πριν για τον Κάμπελ ο οποίος ξεχώρισε αλλά είχε την εγγύηση πίσω από τους συμπαίκτες του".

Για τις διαφορές στα δύο ρόστερ:

"Δεν υπάρχει σύγκριση των δύο ρόστερ. Ο Ολυμπιακός είναι πολλά επίπεδα πάνω. Άμα δε το αποδεχτούμε αυτό δε θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Ο ΠΑΟΚ τώρα χρειάζεται λεφτά για να πάρει παίκτες που είναι ισάξιοι του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχει 35 εκατομμύρια μπάτζετ και ο ΠΑΟΚ 15 εκατομμύρια. Τα λεφτά είναι σημαντικά για να χτίσεις ομάδα".

Για τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα:

"Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΠΑΟΚ δε πήρε σέντερ φορ. Ο μόνος καθαρόαιμος είναι ο Αθανασιάδης. Επιπλέον χρειάζεται και ένα αμυντικό χαφ ακόμα. Θεωρώ πως ο Λαζάρ είναι καλός αλλά μόνος. Στον άξονα η ομάδα χρειάζεται 3-4 παίκτες. Ο Κατσουράνης έχει να δώσει πιο πολλά στα χαφ και όχι στα στόπερ. Πρέπει να αποκτηθούν παίκτες που χρειάζονται και να μην γίνουν άλλες επιπολαιότητες. Ο σχεδιασμός ήταν για Τσάμπιονς Λίγκ και δε βγήκε. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες γρήγορους για να ανταποκριθεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το μινόρε της Αυγής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το μινόρε της Αυγής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ