2013-11-12 01:38:58
Φωτογραφία για Γιώργος Νινιός: «Η ζωή μου είναι γεμάτη λάθη»
O Γιώργος Νινιός είναι γεγονός ότι είναι αντιστάρ και δε του αρέσει ούτε να δίνει συνεντεύξεις αλλά ούτε να... μιλά για τον εαυτό του. Παρόλα αυτά ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και έκανε τον απολογισμό του.

Στην ερώτηση αν είναι ευχαριστημένος από όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα στη ζωή του, δεν δίστασε να απαντήσει αρνητικά. «Μπα, όχι ιδιαίτερα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχω καταφέρει και θα ήθελα να κάνω, επαγγελματικά και προσωπικά.

Είναι κάποιες δουλειές που έκανα και δεν ήμουν αυτό που θα ήθελα να είμαι, ρόλοι που δεν μου βγήκαν, αν και είχα συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό μου για αυτούς, και αυτό με τρώει. Ψάχνω να βρω τα λάθη μου για να τα παλέψω και να προχωρήσω».

Ενώ παραδέχεται ότι στην προσωπική του ζωή οι λανθασμένες επιλογές είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά. «Η προσωπική ζωή είναι ένα ταξίδι. Μπορεί να ξεκινήσεις για Θεσσαλονίκη και να βρεθείς Καλαμάτα. Δεν μπορείς να ξέρεις πού θα σε βγάλει –ούτε θέλω να ξέρω. Η ζωή μου είναι γεμάτη λάθη.

Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο».

Ο ηθοποιός απάντησε στη« Real Life»: «Ορισμένα πράγματα συμβαίνουν σε συγκεκριμένες ηλικίες. Δεν είμαι πια 18άρης για να κάνω λάθος γι’ αυτά τα πράγματα. Απλώς έτσι είναι».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ