2013-11-12 07:00:18
Φωτογραφία για Αποζημίωση 20 εκ. δολαρίων
Μία πρώην εργαζόμενη σε εταιρεία καναδικών συμφερόντων διεκδικεί την πιο περίεργη αποζημίωση και ζητά 20 εκατομμύρια δολάρια.

Η Ντοριάνα Σίλβα εργαζόταν στην «Ashley Madison», η οποία προσφέρει υπηρεσίες γνωριμίας στο διαδίκτυο. Κάποια στιγμή της ανατέθηκε να φτιάξει ψεύτικα προφίλ γυναικών για τη βραζιλιάνικη έκδοση της ιστοσελίδας και εκεί προέκυψε και το πρόβλημα.

Η Σίλβα ισχυρίζεται ότι «μου έδωσαν διορία τριών εβδομάδων για να φτιάξω 1.000 ψεύτικα προφίλ γυναικών, ώστε οι άνδρες πελάτες μας να γίνονται μέλη του σάιτ και να ξοδεύουν χρήματα. Από τη δουλειά αυτή, προκλήθηκαν πόνοι στους καρπούς. Παρότι ενημέρωσα τους υπεύθυνους για τους αφόρητους αυτούς πόνους, με διέταξαν να συνεχίσω με αποτέλεσμα να υποστώ μόνιμη και σοβαρή βλάβη».

Η εταιρεία υποστήριξε ότι η Σίλβα είχε εξ αρχής περίεργες απαιτήσεις και ζητούσε 120.000 δολάρια, απειλώντας ότι αν δεν της δοθούν, θα προχωρήσει σε μηνύσεις. «Η κ. Σίλβα εξετάστηκε από γιατρούς οι οποίοι το μόνο που αποφάνθηκαν ήταν ότι χρειαζόταν ξεκούραση. Άλλωστε, αφού μας έγινε η μήνυση, λάβαμε φωτογραφίες οι οποίες την απεικόνιζαν πάνω σε ένα τζετ σκι. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ